0
Terug naar funeralfair

De derde editie van de Funeral Fair on Tour heeft helaas even op zich laten wachten. Maar het wachten werd dit jaar beloond! Ditmaal vervingen wij ons paviljoen van een aantal vierkante meters door een groot park. En niet zomaar een park, maar het grootste tuininspiratiepark van heel Nederland! Namelijk de Tuinen van Appeltern in het groene Land van Maas en Waal, in de driehoek Oss, Nijmegen, Tiel. Het Funeral Fair Festival vond plaats op zaterdag 10 en zondag 11 juli 2021.

 

De gedachten dat de uitvaartbranche eng en saai is werd in dit dynamische weekend volledig weggenomen. Samen met meer dan 60 unieke partijen hebben wij bezoekers op een laagdrempelige manier geïnspireerd en geïnformeerd omtrent de mogelijkheden voor een persoonlijk afscheid met een gekleurd randje. Het was prachtig om de diverse bijzondere bedrijven die eenzelfde missie delen, namelijk een passend afscheid bieden, waar nabestaanden met een warm gevoel op terug kunnen kijken, na een hele lange tijd weer samen te zien in een adembenemende omgeving. 

“Wauw!”

Dat is dan ook onze reactie als we de afgelopen Funeral Fair in één woord moeten omschrijven. Want wat was het geweldig! Met behulp van het fantastische en creatieve team van Beerenberg hebben wij een onvergetelijke uitvaartbeurs neergezet. We hadden prachtig weer, de sfeer was super en de reacties van zowel de standhouders als de bezoekers waren zeer positief!!! Ook aan infotainment ontbrak niets. Iedereen heeft enorm genoten van de live muziek, de heerlijke hapjes en drankjes, de informatieve workshops en nog heel veel meer!

Bekijk onderstaande video impressie van het Funeral Fair Festival, gemaakt door Freddy Abendanon van Uitvaartvideo.net.

Tip: bekijk ook eens onze insta story ‘Funeral Fair Festival’ voor een sfeerimpressie. 

Deelnemen aan de Funeral Fair?

Lees hier hoe de standhouders het Funeral Fair Festival 2021 hebben ervaren. Ben je een bedrijf en geïnteresseerd om deel te nemen aan de volgende Funeral Fair? Je kunt alvast een plek reserveren. Zo verzeker je jezelf van een stand. Dat kan door onderstaand contactformulier in te vullen of door te bellen/mailen. Hier vind je meer informatie voor standhouders.

Contactformulier

info@remembermebelgium.be
+32 28917625
Ikaroslaan 1
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje