0

Modern

Voor de mensen die van modern houden zijn er diverse mogelijkheden om een moderne uitvaart te organiseren. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een moderne uitvaartlocatie, een strak vormgegeven kist en een sportieve auto als rouwvervoer.

Wil je dat RememberMe voor jou een moderne uitvaart regelt? Bekijk hier de mogelijkheden.

Lees hieronder alle artikelen over de moderne uitvaart

bijzondere urnen

7 x Bijzondere urnen uitgelicht

Er zijn veel mogelijkheden voor mooie en unieke urnen om de as van je overleden dierbare in te bewaren. Ter inspiratie lichten wij 7 bijzondere urnen uit.

bedrijvengids rememberme

Je bedrijfsprofiel op RememberMe.nl optimaliseren: 4 tips

Wij delen 4 tips om je bedrijfsprofiel op RememberMe.nl te optimaliseren: van duidelijke foto's en een treffende tekst tot het belang van social media en recensies.

Kiezen voor een uitvaartfotograaf

10 redenen om te kiezen voor een uitvaartfotograaf

Nabestaanden kiezen er steeds vaker voor: een uitvaartfotograaf inhuren. Waarom kies je hiervoor? Wij geven je redenen om het wel te doen.

Duurzame uitvaart

Een duurzame uitvaart: handige tips

Met een duurzame uitvaart maak je niet alleen jezelf blij, maar ook de natuur. Wij geven je tips om dit type uitvaart te realiseren.

Alles over thanatopraxie

Alles over thanatopraxie

Een bijzondere methode om een lichaam voor een korte tijd te conserveren is thanatopraxie. Wij vertellen je hier graag wat meer over.

Creatieve rouwkaarten

Creatieve rouwkaarten: originele ideeën

Wij geven je een aantal leuke ideeën voor creatieve rouwkaarten. Omdat het anno 2021 echt wel een stukje creatiever kan en mag.

passende uitvaartmuziek

Hoe zorg je voor passende uitvaartmuziek?

Muziek brengt de juiste sfeer aan tijdens het afscheid. Hoe kies je voor passende uitvaartmuziek? Ga je voor een DJ, een liveband of treed je zelf op?

made for moments

Workshop: Maak eenvoudig online een rouwkaart

Op het platform van Made for Moments kun je eenvoudig zelf, samen met familie, de uitvaartondernemer waar je mee samenwerkt of met hen rouwdrukwerk samenstellen.

clickables

Workshop: Online marketing in de uitvaartbranche anno 2021

In een uur tijd neemt Michael je mee in de laatste trends op uitvaart marketing gebied en laat hij zien aan de hand van meerdere praktijkvoorbeelden hoe je de ideale mix van kanalen inzet om online goed vindbaar te zijn.

funeral products

Workshop: Configureer je eigen vingerafdruksieraad

Tijdens het Funeral Fair Festival op 18 en 29 mei 2021 in de Tuinen van Appeltern verzorgt Funeral Products de workshop 'Configureer je eigen vingerafdruksieraad'.

Alternatieven voor een condoleanceboek

Alternatieven voor een condoleanceboek

Een condoleanceboek is meestal een eenvoudig boekje of een map waarin de gasten van de uitvaart een berichtje kunnen achterlaten die de nabestaanden op een later moment kunnen teruglezen.

Een persoonlijke uitvaartkist

Een persoonlijke uitvaartkist

In dit artikel laten we wat voorbeelden de revue passeren van bijzondere mogelijkheden voor een persoonlijke uitvaartkist.

Meer laden
Bezig met meer laden...
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje