0

Ontspanning

Als je om wat voor reden dan ook een moeilijke tijd doormaakt, is het extra belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Een moment van ontspanning kan dan erg fijn zijn. Denk aan een dagje sauna, een strandwandeling of het lezen van een boek. Wij verzamelden mooie ideeën die jou kunnen helpen bij een stukje ontspanning.

Lees hieronder alle artikelen over ontspanning

Op zoek naar ontspanning?

Onderstaande twee bedrijven kunnen van alles bieden op het gebied van ontspanning.
Bekijk alle leveranciers
Het belang van rouwbegeleiding

Het belang van rouwbegeleiding

Wij vertellen je over het belang van rouwbegeleiding als je na het verlies van een dierbare moeite hebt om je leven geleidelijk weer op te pakken.

stilte bij rouw

Wat als er bij rouw een hoop stilte komt kijken?

Stilte bij rouw is zo erg nog niet. In dit artikel vertellen we je wat meer over de voordelen van stilte als je in rouw bent.

mandala tekenen

7 tips om je hoofd leeg te maken

Het verlies van een overledene brengt veel gevoelens naar boven. Niet alleen verdriet, ook angst, onzekerheid en boosheid kan opspelen. Dit zorgt natuurlijk voor veel onrust in je hoofd. Daarom geven wij 7 tips om je hoofd leeg te maken.

rouwreis

De voordelen van een rouwreis

Een rouwreis is zoals de naam al aangeeft een reis voor mensen die in rouw zijn. Bij een rouwreis is de reis gericht op rouwverwerking na het verlies van een dierbare.

rouwmassage

Het effect van een rouwmassage

Wat is een rouwmassage precies en wat is het effect van een rouwmassage? In dit artikel geven wij antwoord op deze vragen en meer.

Gelukkig oud worden

“Wij willen dat mensen gelukkig oud worden”

Onze ouderen blijven steeds langer thuis wonen. Ze lopen hierdoor het risico te vereenzamen. De BuurtPas biedt daarom allemaal diensten aan in en om het huis. Zo kunnen ouderen gelukkig oud worden.

geluk terugvinden tijdens een rouwperiode

Geluk zit in de kleine dingen

Even wat tijd voor jezelf nemen, het geluk terugvinden tijdens een rouwperiode is belangrijk. Maar hoe doe je dat? Wij geven een paar tips.

troostreizen

Troostreizen voor nabestaanden

Gastblogger en tevens uitvaartbegeleider Gijsje Teunissen vertelt in haar nieuwste gastblog 'Troostreizen voor nabestaanden' over de eerste troostreis naar Spanje. Deze organiseert ze voor mensen die een dierbare verloren zijn.

hoe word ik weer blij?

Hoe word ik weer blij?

Heb je verdriet door het verlies van een dierbare of andere ingrijpende gebeurtenis en vraag je je af: 'Hoe word ik weer blij?' Dan hebben wij mooie tips.

Gezond oud worden

Waarom wordt het Hunza-volk zo oud?

Wat is het geheim van gezond oud worden? Het antwoord op dit vraagstuk ligt misschien wel in de afgelegen Hunza-vallei in Noord-Pakistan.

Mandala's tekenen

Mandala's tekenen als medicijn

Gastblogger Rita Meertens is kunstzinnig verliesbegeleider. In haar nieuwste blog vertelt ze over mandala's tekenen, een creatieve manier van rouwverwerking.

stichting ambulancewens

"We hebben eigenlijk nog nooit nee hoeven zeggen"

Stichting Ambulancewens groeide in tien jaar tijd tot de stichting die zich specialiseert in het vervullen van de laatste wensen van terminale patiënten.

Meer laden
Bezig met meer laden...
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje