0

Ontspanning

Als je om wat voor reden dan ook een moeilijke tijd doormaakt, is het extra belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Een moment van ontspanning kan dan erg fijn zijn. Denk aan een dagje sauna, een strandwandeling of het lezen van een boek. Wij verzamelden mooie ideeën die jou kunnen helpen bij een stukje ontspanning.

Lees hieronder alle artikelen over ontspanning

Op zoek naar ontspanning?

Onderstaande twee bedrijven kunnen van alles bieden op het gebied van ontspanning.
Bekijk alle leveranciers
rouwmassage

Het effect van een rouwmassage

Wat is een rouwmassage precies en wat is het effect van een rouwmassage? In dit artikel geven wij antwoord op deze vragen en meer.

Gelukkig oud worden

“Wij willen dat mensen gelukkig oud worden”

Onze ouderen blijven steeds langer thuis wonen. Ze lopen hierdoor het risico te vereenzamen. De BuurtPas biedt daarom allemaal diensten aan in en om het huis. Zo kunnen ouderen gelukkig oud worden.

geluk terugvinden tijdens een rouwperiode

Het geluk zit in de kleine dingen

Even wat tijd voor jezelf nemen, het geluk terugvinden tijdens een rouwperiode is belangrijk. Maar hoe doe je dat? Wij geven een paar tips.

mooiste begraafplaatsen ter wereld

De 10 mooiste begraafplaatsen ter wereld

Een begraafplaats bezoeken terwijl je op vakantie bent is misschien niet een van de eerste punten op je to-do lijst. Onze top 10 met de mooiste begraafplaatsen ter wereld kan hier verandering in brengen...

troostreizen

Troostreizen voor nabestaanden

Gastblogger en tevens uitvaartbegeleider Gijsje Teunissen vertelt in haar nieuwste gastblog 'Troostreizen voor nabestaanden' over de eerste troostreis naar Spanje. Deze organiseert ze voor mensen die een dierbare verloren zijn.

angst voor de dood

Overwin je angst voor de dood

Angst om dood te gaan is een van de meest voorkomende angsten bij de mens. Vind hier tips om je angst voor de dood te overwinnen. We hebben 4 tips voor je op een rij gezet!

hoe word ik weer blij?

Hoe word ik weer blij?

Heb je verdriet door het verlies van een dierbare of andere ingrijpende gebeurtenis en vraag je je af: 'Hoe word ik weer blij?' Dan hebben wij mooie tips.

Gezond oud worden

Waarom wordt het Hunza-volk zo oud?

Wat is het geheim van gezond oud worden? Het antwoord op dit vraagstuk ligt misschien wel in de afgelegen Hunza-vallei in Noord-Pakistan.

Mandala's tekenen

Mandala's tekenen als medicijn

Gastblogger Rita Meertens is kunstzinnig verliesbegeleider. In haar nieuwste blog vertelt ze over mandala's tekenen, een creatieve manier van rouwverwerking.

stichting ambulancewens

"We hebben eigenlijk nog nooit nee hoeven zeggen"

Stichting Ambulancewens groeide in tien jaar tijd tot de stichting die zich specialiseert in het vervullen van de laatste wensen van terminale patiënten.

glossy over overlijden

LATER: een glossy die de dood bespreekbaar maakt

Een luchtige, eigentijdse glossy over overlijden en rouwverwerking, dat is LATER. Op 26 oktober komt dit bijzondere tijdschrift uit.

mooie gedichten

'Ik vind het magisch om met mijn gedichten steun te bieden'

Caroline Duisings levert met haar mooie gedichten al een tijdje een bijdrage aan RememberMe.nl. Binnenkort komt haar eerste dichtbundel uit.

Meer laden
Bezig met meer laden...
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje