0

As & Aandenken

Met de as van jouw dierbare kun je vele mooie dingen doen. Je kan de as bijvoorbeeld uitstrooien over zee of de as laten verwerken tot diamant. We geven uitleg over wat er allemaal kan en mag met de as en hoe je met of zonder de as tot een mooi aandenken van jouw dierbare kunt komen.

Lees hieronder alle artikelen over As & Aandenken

Op zoek naar bedrijven die iets doen met as en aandenken?

Hieronder twee bijzondere bedrijven in de spotlights.
Bekijk alle leveranciers
nieuwe jaar ingaan na een verlies

Het nieuwe jaar ingaan na een verlies: 7 tips

Het nieuwe jaar ingaan na een verlies is niet makkelijk. Om je er een beetje doorheen te helpen hebben wij 7 tips op een rij gezet voor hoe je het nieuwe jaar in kan gaan na een verlies.

persoonlijke kerstboom

Een persoonlijke kerstboom vol herinneringen

Tijdens de kerstdagen kun je een dierbare herdenken met een kerstboom vol herinneringen. Lees hier tips en inspiratie om jouw boom te versieren.

rozen in het water - as uitstrooien

As uitstrooien op een speciale plek

Afgelopen zomer liep Judith Sandriman op het strand. Te midden van de zwemmende kinderen en ouders zag ze iemand de as van een dierbare uitstrooien. Dit inspireerde haar om te schrijven over het uitstrooien van de as op een special plek.

troostgeschenk

Hartverwarmende troostgeschenken voor Allerzielen

In onze webshop vind je diverse geschenksets met troostkaarsjes, speciaal samengesteld om warmte en steun te bieden. Mooi om te geven voor Allerzielen en Lichtjesavond.

Wensballon oplaten: regels en gebruiken

Wensballon oplaten: regels en gebruiken

Een wensballon oplaten ter ere van een overleden dierbare is erg mooi en bijzonder, maar er zitten helaas ook risico's aan verbonden. Daarom lichten wij enkele regels en gebruiken bij het oplaten van een wensballon toe voor een veilig verloop.

Asverstrooiing: regels & gebruiken

Asverstrooiing: regels & gebruiken

Wat zijn de regels rondom asverstrooiing Mag je overal zomaar as uitstrooien en zijn er kosten aan verbonden? Op deze en vele andere vragen geven we antwoord.

Dansend door het leven

Dansend door het leven

Maak kennis met de 88-jarige Hazel. Elke zonsondergang is zij dansend op het strand in Santa Monica (Californië) te vinden. Lees meer.

Social media accounts na overlijden: tips

Social media accounts na overlijden: tips

In dit artikel bespreken we wat je als nabestaande kunt doen als het gaat om de social media accounts na het overlijden van een dierbare.

14 x ideeën voor unieke gedenkobjecten

14 x ideeën voor unieke gedenkobjecten

Iemand gedenken kan op diverse manieren. Zo kun je ook herinneringen verwerken in objecten. Wij hebben 14 ideeën opgesteld met unieke gedenkobjecten.

Een overleden dierbare thuis gedenken: 11 ideeën

Een overleden dierbare thuis gedenken: 11 ideeën

Er zijn veel creatieve ideeën om dierbare herinneringen op een bijzondere manier thuis een plek te geven. Benieuwd hoe je dit kunt doen? Wij geven je 11 ideeën ter inspiratie.

Alles wat je moet weten over het crematiesteentje

Alles wat je moet weten over het crematiesteentje

Het crematiesteentje is een belangrijk onderdeel van de crematie. In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over het crematiesteentje.

memory jar-wensen in pot

Herinneringspot: Een verzameling van gedeelde momenten

Vraag gasten om herinneringen op te schrijven over de overledene en verzamel deze in een memory jar voor de nabestaanden. Lees er hier alles over.

Meer laden
Bezig met meer laden...
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje