0

As & Aandenken

Met de as van jouw dierbare kun je vele mooie dingen doen. Je kan de as bijvoorbeeld uitstrooien over zee of de as laten verwerken tot diamant. We geven uitleg over wat er allemaal kan en mag met de as en hoe je met of zonder de as tot een mooi aandenken van jouw dierbare kunt komen.

Lees hieronder alle artikelen over As & Aandenken

Op zoek naar bedrijven die iets doen met as en aandenken?

Hieronder twee bijzondere bedrijven in de spotlights.
Bekijk alle leveranciers
persoonlijke herdenkingsbijeenkomst

Tips voor een persoonlijke herdenkingsbijeenkomst

In dit artikel geven we tips en adviezen voor een mooie en persoonlijke herdenkingsbijeenkomst, waar je met een warm gevoel op terug kunt kijken.

unieke asproducten

Inspiratie voor unieke asproducten

Tegenwoordig bestaan er veel bijzondere mogelijkheden voor wat je kunt doen met de as van je dierbaren. Ter inspiratie delen wij 7 voorbeelden van unieke asproducten.

natuurlijk herdenken

Herdenken voor natuurliefhebbers

Een paar mogelijke, mooie manieren om een overleden dierbare te gedenken liggen in de natuur om ons heen. Wij geven tips voor natuurlijk herdenken. Heb je er bijvoorbeeld wel eens gedacht om met de as van een dierbare een boom te laten groeien?

herinneringskistje uit houten meubelstuk gedenken in huis

Persoonlijke herinneringsproducten vervaardigd uit hout

Gedenken in hout maakt prachtige houten herinneringsproducten. Van kandelaars en (mini)urnen tot herinneringskistjes vervaardigd uit een houten meubelstuk.

schrijven condoleanceboek

Wat schrijf je in een condoleanceboek?

In dit artikel geven we antwoord op de vraag 'Wat schrijf je in een condoleanceboek'. Ter inspiratie delen wij ook tips, do's en don'ts voor het schrijven in een condoleanceboek op de uitvaart.

symbolen bij grafmonumenten

Algemene symbolen op grafmonumenten

In dit artikel lichten wij enkele bijzondere algemene symbolen op grafmonumenten toe en leggen wij per symbool uit waar het voor staat.

persoonlijke kerstboom

Een persoonlijke kerstboom vol herinneringen

Tijdens de kerstdagen kun je een dierbare herdenken met een kerstboom vol herinneringen. Lees hier tips en inspiratie om jouw boom te versieren.

witte duif in de lucht

Dierensymbolen op grafmonumenten

Dierensymbolen kunnen een mooie aanvulling zijn op een uniek grafmonument en wat vertellen over de persoon die er begraven ligt. Wij lichten 8 veelgebruikte dierensymbolen op grafmonumenten toe.

urnenmuur

As bewaren na de crematie: informatie en tips

In dit artikel lichten wij verschillende vragen toe over asbestemmingen.

aandenken aan je overleden kindje

Herinneringsproducten als aandenken aan je overleden kindje

Omdat er tegenwoordig zoveel mogelijk is op het gebied van herinneringsproducten kan het lastig zijn om een keuze te maken. Wij delen 8 voorbeelden van persoonlijke herinneringsproducten als aandenken aan je kindje. 

afscheidskunst

Unieke en persoonlijke afscheidskunst

Afscheidskunst is erg persoonlijk en kan zeer divers zijn. Ter inspiratie lichten wij enkele voorbeelden van unieke en persoonlijke afscheidskunst uit.

symbolen bij grafmonumenten

Planten- en bloemensymbolen op grafmonumenten

In dit artikel lichten wij de betekenis van veelvoorkomende planten- en bloemensymbolen op grafmonumenten toe. Welk symbool past het beste bij jou of jouw dierbare?

Meer laden
Bezig met meer laden...
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje