0

As & Aandenken

Met de as van jouw dierbare kun je vele mooie dingen doen. Je kan de as bijvoorbeeld uitstrooien over zee of de as laten verwerken tot diamant. We geven uitleg over wat er allemaal kan en mag met de as en hoe je met of zonder de as tot een mooi aandenken van jouw dierbare kunt komen.

Lees hieronder alle artikelen over As & Aandenken

Op zoek naar bedrijven die iets doen met as en aandenken?

Hieronder twee bijzondere bedrijven in de spotlights.
Bekijk alle leveranciers
herinneringstatoeage

Inspiratie voor herinneringstatoeages

Ben je op zoek naar inspiratie voor een herinneringstatoeage? Wij zetten enkele bijzondere voorbeelden op een rij.

vaderdag

Vaderdag zonder vader: tips

Vaderdag, een dag waarop alle papa's worden vertroeteld door de rest van het gezin. Helaas is Vaderdag voor velen ook een confronterende dag, omdat zij hun vader zijn verloren.

Tatoeage met as

Tatoeage met as: herinnering voor altijd

Wil je jouw geliefde op een speciale manier herdenken? Wat dacht je van een tatoeage met as van hem of haar? Lees hier alle info.

troostgeschenk

Troostgeschenk voor iemand in rouw

Ben je op zoek naar inspiratie voor een liefdevol troostgeschenk voor iemand in rouw? Ter inspiratie lichten wij 10 ideeën toe voor een troostgeschenk.

wake

Een wake, wat is dat?

Een wake bij overlijden is een bijeenkomst die wordt gehouden ter ere van de overledene en om steun te bieden aan de nabestaanden. Lees hier meer over de avondwake.

moederdag

Herdenken op Moederdag

Op Moederdag kan het gemis van een moeder extra voelbaar zijn. Ook voor moeders die een kind hebben verloren is dit vaak een emotionele dag. Daarom delen wij tips om hen te herdenken op Moederdag.

decoratie-slinger-gekleurde-vlaggen

Het leven van een overleden dierbare vieren

Het verlies van een dierbare is nooit gemakkelijk te dragen, maar gelukkig zijn er genoeg manieren om zijn of haar leven te vieren en de bijzondere herinneringen levend te houden, met een lach en een traan. Wij delen enkele tips om het leven van een overleden dierbare te vieren.

Unieke herinneringssieraden

Unieke herinneringssieraden

Wil je de herinnering aan een overleden dierbare dicht bij je dragen? Dan is een uniek herinneringssieraad een fijne en ook mooie manier om dit te doen. Ter inspiratie lichten wij zes unieke herinneringssieraden uit.

rouwknuffels

Rouwknuffels die troost bieden

Een rouwknuffel kan veel troost bieden aan kinderen en volwassenen. Wij lichten drie unieke rouwknuffels uit.

Samen met kinderen een overleden dierbare herdenken

Samen met kinderen een overleden dierbare herdenken

Samen met kinderen een overleden dierbare herdenken kan troost en steun bieden. Ter inspiratie delen wij zeven tips om de herinneringen aan een overleden dierbare samen levend te houden. 

geschenk voor iemand in rouw

Een geschenk voor iemand die rouwt

Wat is een passend geschenk voor iemand in rouw? Dat is een vraag die we vaak voorbij zien komen. Daarom geven we tien verschillende tips voor een geschenk voor iemand die rouwt. Zeker weten dat er iets tussen zit wat je geschikt vindt.

Wat doe je met de bloemen na de uitvaart?

Wat doe je met de bloemen na de uitvaart?

Bij een uitvaart ontvangen de nabestaanden soms een zee van bloemen als blijk van steun en medeleven. Veel mensen weten echter niet wat ze na de uitvaart moeten doen met de bloemen. Wij delen tips.

Meer laden
Bezig met meer laden...
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje