As & Aandenken

Met de as van jouw dierbare kun je vele mooie dingen doen. Je kan de as bijvoorbeeld uitstrooien over zee of de as laten verwerken tot diamant. We geven uitleg over wat er allemaal kan en mag met de as en hoe je met of zonder de as tot een mooi aandenken van jouw dierbare kunt komen.

Lees hieronder alle artikelen over As & Aandenken

Op zoek naar bedrijven die iets doen met as en aandenken?

Hieronder twee bijzondere bedrijven in de spotlights.
Bekijk alle leveranciers
symbolen bij grafmonumenten

Algemene symbolen op grafmonumenten

In dit artikel lichten wij enkele bijzondere algemene symbolen op grafmonumenten toe en leggen wij per symbool uit waar het voor staat.

persoonlijke kerstboom

Een persoonlijke kerstboom vol herinneringen

Tijdens de kerstdagen kun je een dierbare herdenken met een kerstboom vol herinneringen. Lees hier tips en inspiratie om jouw boom te versieren.

witte duif in de lucht

Dierensymbolen op grafmonumenten

Dierensymbolen kunnen een mooie aanvulling zijn op een uniek grafmonument en wat vertellen over de persoon die er begraven ligt. Wij lichten 8 veelgebruikte dierensymbolen op grafmonumenten toe.

urnenmuur

As bewaren na de crematie: informatie en tips

In dit artikel lichten wij verschillende vragen toe over asbestemmingen.

aandenken aan je overleden kindje

Herinneringsproducten als aandenken aan je overleden kindje

Omdat er tegenwoordig zoveel mogelijk is op het gebied van herinneringsproducten kan het lastig zijn om een keuze te maken. Wij delen 8 voorbeelden van persoonlijke herinneringsproducten als aandenken aan je kindje. 

afscheidskunst

Unieke en persoonlijke afscheidskunst

Afscheidskunst is erg persoonlijk en kan zeer divers zijn. Ter inspiratie lichten wij enkele voorbeelden van unieke en persoonlijke afscheidskunst uit.

symbolen bij grafmonumenten

Planten- en bloemensymbolen op grafmonumenten

In dit artikel lichten wij de betekenis van veelvoorkomende planten- en bloemensymbolen op grafmonumenten toe. Welk symbool past het beste bij jou of jouw dierbare?

Inspiratie voor een origineel rouwgeschenk

Inspiratie voor een origineel rouwgeschenk

Ben je op zoek naar een origineel rouwgeschenk voor iemand die net een dierbare is verloren? Bekijk dan deze vijf voorbeelden ter inspiratie!

crematorium

Het crematieproces, hoe verloopt dat?

Altijd al benieuwd geweest hoe het crematieproces verloopt? Lees dan vooral ons nieuwste artikel waarin wij de belangrijkste onderdelen van het crematieproces uitleggen.

funeral products

Workshop: Configureer je eigen vingerafdruksieraad

Tijdens het Funeral Fair Festival op 18 en 29 mei 2021 in de Tuinen van Appeltern verzorgt Funeral Products de workshop 'Configureer je eigen vingerafdruksieraad'.

Milieuvriendelijke alternatieven voor wensballonnen

Milieuvriendelijke alternatieven voor wensballonnen

Niet iedereen is fan van het oplaten van de 'beruchte' wensballonnen. Daarom hebben wij een lijst opgesteld met 5 milieuvriendelijke alternatieven voor wensballonnen op de uitvaart.

overleden huisdier herdenken

Een overleden huisdier herdenken

Een overleden huisdier herdenken kan op verschillende manieren. Ter inspiratie zetten wij 6 bijzondere manieren van herdenken voor je op een rij.

Meer laden
Bezig met meer laden...
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje