0

Muziek

Tijdens de uitvaart wordt er vaak uitvaartmuziek gedraaid, dat kan bijvoorbeeld de favoriete muziek van de overledene zijn of muziek waarin een mooie boodschap verscholen ligt. Je kunt een cd opzetten maar er zijn ook muzikanten die speciaal voor de uitvaart kunnen worden ingehuurd. Lees hieronder meer over uitvaartmuziek.

Lees hieronder alle artikelen over uitvaartmuziek

Op zoek naar passende uitvaartmuziek?

Hieronder vind je twee bedrijven die prachtige uitvaartmuziek kunnen verzorgen
Bekijk alle leveranciers
uitvaartmuziek 2020

Moderne uitvaartmuziek 2020

Ieder jaar stellen wij onze eigen top 5 samen met mooie en geschikte nummers uit het jaar ervoor. Bekijk hier ons lijstje met moderne uitvaartmuziek 2020.

opgewekte uitvaartmuziek

Opgewekte uitvaartmuziek

Steeds vaker zie je dat mensen bijzondere wensen hebben ten aanzien van hun afscheid. Soms wil men bijvoorbeeld opgewekte uitvaartmuziek laten horen. Daarom hebben wij vijf toepasselijke, opgewekte liedjes opgesomd die je kunt laten horen tijdens de uitvaart.

trots concert

Het Trots Concert: een warme en positieve sfeer

Het Trots Concert van vrijdag 15 mei was een groot succes! Blik samen met ons terug op deze sfeervolle avond.

Trots Concert

RememberMe organiseert 'Trots Concert'

RememberMe.nl heeft de handen ineen geslagen met diverse mooie partijen om een livestream concert te organiseren op vrijdag 15 mei. Lees hier meer over het Trots Concert.

raamconcert

RememberMe brengt RaamConcert naar verzorgingshuizen in Rotterdam en Albrandswaard

Als steun en teken van hoop in deze huidige tijd, hebben wij op vrijdag 17 april 2020 het RaamConcert georganiseerd waarbij we verschillende verzorgingshuizen in de regio Rotterdam zijn langsgegaan.

uitvaartmuziek 2019

Moderne uitvaartmuziek 2019: top 5

Zoals in de voorgaande jaren hebben wij ook dit jaar weer een top 5 met moderne uitvaartmuziek uit het jaar ervoor voor je op een rij gezet. Bekijk onze top 5 moderne uitvaartmuziek 2019.

typische uitvaart klassiekers

Deze vijftien nummers hoor je vaak op een uitvaart

Welke muziek wordt vaak gedraaid tijdens een uitvaart? Bekijk hier onze 15 typische uitvaart klassiekers. Van Bach tot Queen.

uitvaartmuziek 2018

Onze top 10 moderne uitvaartmuziek 2018

Jaarlijks stellen wij een lijst samen met geschikte uitvaartmuziek van het jaar ervoor. Benieuwd naar onze top 10 moderne uitvaartmuziek 2018? Bekijk het hier.

Levensdocument:  'Een accent op het leven in beeld, spraak en muziek'

Levensdocument: 'Een accent op het leven in beeld, spraak en muziek'

Op woensdag 20 juni reikten wij voor het eerst de Dutch Funeral Awards uit. Wij gaven prijzen weg in zes verschillende categoriën. Iedere week lichten we een van de winnaars uit aan de hand van een tiental vragen. Deze week is dat Levensdocument, die de Innovation Award in de wacht sleepten.

Live muziek tijdens de uitvaart

Live muziek tijdens de uitvaart

Tijdens de uitvaart kun je muziek laten horen. Maar wist je dat er ook steeds vaker voor live muziek tijdens de uitvaart wordt gekozen? Wij leggen uit wat er allemaal mogelijk is en waarom live muziek heel fijn kan zijn.

geschikte uitvaartmuziek

Hoe kies ik geschikte uitvaartmuziek die raakt?

Het uitkiezen van geschikte uitvaartmuziek is een proces waar ritueelbegeleider Simone Snakenborg vaak mee te maken krijgt. In haar nieuwe gastblog geeft ze aan de hand van haar ervaring een aantal waardevolle tips.

uitvaartmuziek 2017

Moderne uitvaartmuziek 2017: vijf liedjes ter inspiratie

Met behulp van muziek worden herinneringen gemaakt en roep je ook herinneringen op. Daarom kan muziek zo mooi worden gebruikt op de uitvaart. Wij geven je een lijst met uitvaartmuziek 2017. De vijf beste nummers leggen wij aan je voor.

Meer laden
Bezig met meer laden...
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje