0

Muziek

Tijdens de uitvaart wordt er vaak uitvaartmuziek gedraaid, dat kan bijvoorbeeld de favoriete muziek van de overledene zijn of muziek waarin een mooie boodschap verscholen ligt. Je kunt een cd opzetten maar er zijn ook muzikanten die speciaal voor de uitvaart kunnen worden ingehuurd. Lees hieronder meer over uitvaartmuziek.

Lees hieronder alle artikelen over uitvaartmuziek

Op zoek naar passende uitvaartmuziek?

Hieronder vind je twee bedrijven die prachtige uitvaartmuziek kunnen verzorgen
Bekijk alle leveranciers
opgewekte uitvaartmuziek

Opgewekte uitvaartmuziek

Steeds vaker zie je dat mensen bijzondere wensen hebben ten aanzien van hun afscheid. Soms wil men bijvoorbeeld opgewekte uitvaartmuziek laten horen. Daarom hebben wij vijf toepasselijke, opgewekte liedjes opgesomd die je kunt laten horen tijdens de uitvaart.

typische uitvaart klassiekers

15X typische uitvaart klassiekers

Welke muziek wordt vaak gedraaid tijdens een uitvaart? Bekijk hier onze 15 typische uitvaart klassiekers. Van Bach tot Queen.

uitvaartmuziek 2018

Onze top 10 moderne uitvaartmuziek 2018

Jaarlijks stellen wij een lijst samen met geschikte uitvaartmuziek van het jaar ervoor. Benieuwd naar onze top 10 moderne uitvaartmuziek 2018? Bekijk het hier.

muziek voor de uitvaart van een vriend

Muziek voor de uitvaart van een vriend of vriendin: inspiratie en tips

Ben je op zoek naar muziek voor de uitvaart van een vriend of vriendin? Wij hebben ter inspiratie een lijst opgesteld met geschikte uitvaartmuziek.

uitvaartmuziek voor een overleden ouder

Onze top 5: uitvaartmuziek voor een overleden ouder

Het kiezen van uitvaartmuziek voor een overleden ouder kan moeilijk zijn. Daarom hebben wij een top 5 opgesteld met geschikte nummers ter inspiratie.

uitvaartmuziek voor een overleden partner

Uitvaartmuziek voor een overleden partner: 7 klassiekers

Het kiezen van geschikte uitvaartmuziek voor een overleden partner kan lastig zijn. Ter inspiratie hebben wij een top 7 gemaakt met mooie klassiekers.

Levensdocument:  'Een accent op het leven in beeld, spraak en muziek'

Levensdocument: 'Een accent op het leven in beeld, spraak en muziek'

Op woensdag 20 juni reikten wij voor het eerst de Dutch Funeral Awards uit. Wij gaven prijzen weg in zes verschillende categoriën. Iedere week lichten we een van de winnaars uit aan de hand van een tiental vragen. Deze week is dat Levensdocument, die de Innovation Award in de wacht sleepten.

Live muziek tijdens de uitvaart

Live muziek tijdens de uitvaart

Tijdens de uitvaart kun je muziek laten horen. Maar wist je dat er ook steeds vaker voor live muziek tijdens de uitvaart wordt gekozen? Wij leggen uit wat er allemaal mogelijk is en waarom live muziek heel fijn kan zijn.

Nederlandstalige Uitvaartmuziek

Nederlandstalige uitvaartmuziek: 10 populaire liederen

We hebben populaire Nederlandstalige uitvaartmuziek voor je op een rijtje gezet. We geven je 10 nummers die mooi zijn om tijdens de uitvaart te draaien.

geschikte uitvaartmuziek

Hoe kies ik geschikte uitvaartmuziek die raakt?

Het uitkiezen van geschikte uitvaartmuziek is een proces waar ritueelbegeleider Simone Snakenborg vaak mee te maken krijgt. In haar nieuwe gastblog geeft ze aan de hand van haar ervaring een aantal waardevolle tips.

uitvaartmuziek 2017

Moderne uitvaartmuziek 2017: vijf liedjes ter inspiratie

Met behulp van muziek worden herinneringen gemaakt en roep je ook herinneringen op. Daarom kan muziek zo mooi worden gebruikt op de uitvaart. Wij geven je een lijst met uitvaartmuziek 2017. De vijf beste nummers leggen wij aan je voor.

muziek op een uitvaart

"Geen optreden is zo intiem als tijdens een uitvaart"

Daniëlle Lous is al zo'n twintig jaar zangeres. Een van de dingen die zij doet is het verzorgen van muziek op een uitvaart.

Meer laden
Bezig met meer laden...
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje