Actueel

Wij speuren dagelijks de media af, op zoek naar bijzondere, ontroerende, gekke en bizarre nieuwtjes op het gebied van uitvaart en rouw. De meest opvallende items delen we hieronder.

Waar komt Halloween vandaan

Waar komt Halloween vandaan?

De laatste avond van oktober staat voor velen in het teken van Halloween. Waar komt Halloween vandaan en wat heeft dit feest te maken met overledenen?

uitvaartplanner

Onze uitvaartplanner biedt houvast

We hebben waarschijnlijk allemaal wel eens ervaren dat er rondom de uitvaart vaak dat zelfde zwart randje hangt.

bedrijvengids rememberme

Je bedrijfsprofiel op RememberMe.nl optimaliseren: 4 tips

Wij delen 4 tips om je bedrijfsprofiel op RememberMe.nl te optimaliseren: van duidelijke foto's en een treffende tekst tot het belang van social media en recensies.

team rememberme

Het Funeral Fair Festival krijgt fantastische beoordelingen!

Het Funeral Fair Festival 2021 in de Tuinen van Appeltern krijgt fantastische beoordelingen van de standhouders. Bekijk hier de rapportcijfers.

Nationale Opa en Oma Dag

Mooie quotes voor Nationale Opa en Oma Dag

Sinds 2004 wordt op 4 juni in Nederland de 'Nationale Opa- en Omadag' gevierd. Bekijk deze mooie quotes die je in een berichtje naar oma en opa kunt sturen.

Workshop: Het samen regisseren van een uitvaart die je raakt

Workshop: Het samen regisseren van een uitvaart die je raakt

Tijdens het Funeral Fair Festival op 29 en 30 mei verzorgt de Landelijke Beroepsvereniging van Ritueelbegeleiders de workshop 'Het samen regisseren van een uitvaart die je raakt'.

Workshop: Samen stilstaan bij jouw persoonlijk afscheid

Workshop: Samen stilstaan bij jouw persoonlijk afscheid

De Landelijke Beroepsvereniging van Ritueelbegeleiders (LBvR) geeft je in een workshop van een half uur handzame tips en verfrissende inzichten voor een persoonlijk afscheid dat raakt.

culinaire rouwtradities

Workshop: Culinaire rouwtradities

Carolina Verhoeven is Culinair Etnoloog bij het Culinair Erfgoed Centrum en geeft tijdens het Funeral Fair Festival de workshop 'Culinaire rouwtradities'.

rouwdoeken

Inspiratieworkshop wade wikkelen

Meld je aan voor de inspiratieworkshop wade wikkelen op 29 en 30 mei in de Tuinen van Appeltern.

made for moments

Workshop: Maak eenvoudig online een rouwkaart

Op het platform van Made for Moments kun je eenvoudig zelf, samen met familie, de uitvaartondernemer waar je mee samenwerkt of met hen rouwdrukwerk samenstellen.

clickables

Workshop: Online marketing in de uitvaartbranche anno 2021

In een uur tijd neemt Michael je mee in de laatste trends op uitvaart marketing gebied en laat hij zien aan de hand van meerdere praktijkvoorbeelden hoe je de ideale mix van kanalen inzet om online goed vindbaar te zijn.

funeral products

Workshop: Configureer je eigen vingerafdruksieraad

Tijdens het Funeral Fair Festival op 18 en 29 mei 2021 in de Tuinen van Appeltern verzorgt Funeral Products de workshop 'Configureer je eigen vingerafdruksieraad'.

Meer laden
Bezig met meer laden...
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje