0

Actueel

Wij speuren dagelijks de media af, op zoek naar bijzondere, ontroerende, gekke en bizarre nieuwtjes op het gebied van uitvaart en rouw. De meest opvallende items delen we hieronder.

Nationale broer en zus dag

Mooie quotes voor Nationale Broer en Zus dag

Vandaag is het Nationale Broer en Zus dag. Op deze dag laten veel mensen aan hun broer of zus weten hoeveel hij of zij voor hen betekent.

groene uitvaart

Let's go eco

Vandaag de dag houden steeds meer mensen zich bezig met duurzaamheid. Maar wat is er eigenlijk allemaal mogelijk op het gebied van de groene uitvaart. Veel! Wij vertellen er alles over!

Workshop: 'Hoe bewaak je je kracht als uitvaartondernemer?'

Workshop: 'Hoe bewaak je je kracht als uitvaartondernemer?'

Kom naar de workshop 'Hoe bewaak je je kracht als uitvaartondernemer' tijdens het Funeral Fair Festival. De workshop wordt verzorgd door Jessica Matitaputtij, ervaren docent in verschillende massage technieken.

Leer alles over de Javaanse rituele bewassing

Workshop: 'Leer alles over de Javaanse rituele bewassing'

Leer alles over de Javaanse rituele bewassing tijdens de workshop van Judith Sandriman op 2 en 3 juli tijdens het Funeral Fair Festival.

ontmoetingscafe funeral fair festival

Bezoek het Ontmoetingscafé tijdens het Funeral Fair Festival

Moet jij een dierbare missen en sta je open voor het ontmoeten van nieuwe mensen? Bezoek dan het Ontmoetingscafé tijdens het Funeral Fair Festival in de Tuinen van Appeltern op 2 en 3 juli 2022.

Het Funeral Fair Festival: een uitvaartbeurs voor jong en oud!

Het Funeral Fair Festival: een uitvaartbeurs voor jong en oud!

Op 2 en 3 juli organiseert RememberMe voor de tweede keer het Funeral Fair Festival in de Tuinen van Appeltern. Deze outdoor uitvaartbeurs is een leuk en leerzaam uitstapje voor jong en oud.

erfstukken gratis taxeren

Laat je erfstukken gratis taxeren tijdens het Funeral Fair Festival!

Tijdens het Funeral Fair Festival in de Tuinen van Appeltern kun je op 3 juli jouw erfstukken gratis laten taxeren door BVA Auctions.

onsterfelijke dieren

Bizar: deze 6 dieren worden eeuwenoud of zijn zelfs onsterfelijk!

Het eeuwige leven... Wij mensen hebben nog niet meegemaakt onsterfelijk te zijn. Echter, sommige dieren wel. Wij bespreken 6 onsterfelijke dieren.

Try before you die: uitvaartkisten uitproberen in Japan

Try before you die: uitvaartkisten uitproberen in Japan

In Japan is het heel normaal om op uitvaartbeurzen- en seminars uitvaartkisten uit te proberen. Lees hier meer over de zogenoemde Japan coffin experience.

wereldlichtjesdag

WereldLichtjesDag: samen staan we sterk

Elke 2e zondag van december is het WereldLichtjesDag. Vind hier meer informatie over deze bijzondere dag die in het teken staat van alle overleden kinderen.

laatste wens

Stichtingen die de laatste wens in vervulling laten gaan

In Nederland doen veel stichtingen er elke dag alles aan om de laatste wensen van terminale patiënten in vervulling te laten gaan. Wij lichten enkele stichtingen uit.

kaars met waxinelichtjes

De betekenis achter het branden van een kaarsje

Om iemand een hart onder de riem te steken, iemand te herdenken of omdat je iemand succes of sterkte wenst. Dit zijn allemaal redenen om een kaarsje te branden. Maar waar komt dit ritueel eigenlijk vandaan? Lees meer.

Meer laden
Bezig met meer laden...
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje