0

Een uniek leven verdient een uniek afscheid
Een uitvaart regelen in Rotterdam? Bel ons: 085-0475508 (24/7).

Uitvaart regelen Rotterdam

Wij regelen de complete uitvaart in Rotterdam

RememberMe staat voor een uitvaart met een gekleurd randje, een uitvaart die helemaal bij jou past. Aan de hand van jouw wensen stellen wij de perfecte uitvaart samen. Ons motto: niets moet alles mag! Samen bespreken we de mogelijkheden voor een persoonlijk afscheid binnen jouw budget. Zoals de bekende Rotterdamse uitspraak luidt: 'geen woorden, maar daden', houden wij het bij RememberMe niet alleen bij mooie woorden, maar regelen wij écht een uitvaart precies zoals jij deze voor ogen hebt. Je kunt ons 24/7 bereiken voor een uitvaart in Rotterdam: 085-0475508.

Geen woorden, maar daden!

Benieuwd wie je spreekt als je telefonisch contact opneemt met RememberMe voor het regelen van een uitvaart in Rotterdam? Maak kennis met Orlanda Adams! Naast uitvaartondernemer is zij ook de initiatiefnemer van dit online uitvaartplatform:

Bellen085 0475508 (24/7)

Je uitvaartwensen alvast in kaart brengen? Onze uitvaartplanner biedt houvast, structuur en inspiratie. Klik hier voor meer informatie.

Google Review:
Orlanda heeft samen met ons een mooie uitvaart georganiseerd. En ik gebruik hier bewust het woord samen. Orlanda heeft veel aandacht voor de persoonlijke wensen. Met veel warmte leerde ze onze familie kennen en verwerkte veel persoonlijk elementen in de uitvaart. Ook ontzorgde ze ons in deze moeilijke periode met aandacht voor een ieder die aanwezig was bij de uitvaart. Hierdoor konden wij als familie rustig afscheid nemen en terugkijken op een mooie dienst.
Suzanne van der Pluijm
Google Review:
Remember me is liefdevol , lachen en huilen! Een geweldige groep die naast ons stond in een moeilijke tijd.
Ellie V.d. Starre
Google Review:
Orlanda en haar team hebben ervoor gezorgd dat de uitvaart is georganiseerd en gelopen zoals we hadden gehoopt. Heel mooi om in dit proces te werken met betrokken vakmensen en dat er alle ruimte is gelaten voor eigen invulling. Ik wens voor iedereen die dit meemaakt zo’n liefdevol team om de uitvaart te organiseren voor een geliefde.
Chanine van Kleij
Google Review:
Na het overlijden van mijn vader op zoek gegaan naar een uitvaartbegeleider. Met Orlanda Adams was er meteen een klik. Ze ondersteunde waar nodig en bracht een fijne energie mee. Ze is professioneel met daarbij een gezonde dosis humor op de juiste momenten. Heel bijzonder om te ervaren hoe iemand al zo snel vertrouwd kan voelen.
Mirelle Uitenbroek
Google Review:
Remember Me, Orlanda en haar team.. ik had ze liever op een andere manier ontmoet, maar wat een geweldige mensen! Helaas onze dochter verloren, nog nooit iets te maken gehad met de dood, hoe geef je dan een volwaardig afscheid? Daar zorgt Remember me wel voor. Waar wij niet aan dachten, of waar ons hoofd niet naar stond , bedacht Orlanda het wel. De steun die we van haar kregen, de liefde die ze geeft, wat een fijn mens.
Ook al was het een verdrietige tijd, kijken wij er met een warm gevoel naar terug. Tot in de puntjes was alles geregeld. Meegaan naar de gemeente voor de aangiftes van geboorte en overlijden , haarfijn aanvoelen wat je wilt, het omgaan met het overlijden.
24/7 klaarstaan, zelfs als ze op vakantie is.
En zo kan ik nog wel even doorgaan.
Wij zijn ontzettend blij dat Orlanda en haar team ons hierin hebben begeleid. Jullie zijn toppers ❤️
SabrinA Soomer
Google Review:
Remember me
Doet zijn naam eer aan wij hebben de crematie meegemaakt van een baby en die zal voor vele van ons voor altijd in ons geheugen gerift staan .Orlanda kwam de familie bijstaan .Ik heb hoop crematie/begrafenissen gehad de laaste tijd .Ik moet zeggen dat orlanda met de familie mee zag denken helpen en echt bijstaan .Ze dacht mee in oplossingen voor vader en moeder .ze was niet koud en kil en kwam haar geld verdienen .Dit merkte wij in ieder geval nooit aan haar .Petje af want heb ook anders meegemaakt de laaste tijd .Daar waar je ergens anders een nummertje bent .Ben je bij Remember me een persoon en zeker geen nummertje .Moet zeggen dat zelf de papa en mama verrast waren ,door de dingen die orlanda geregeld had .De aankleding van de zaal de beertjes op iedere stoel die je vast kon houden ,knuffels de kaarsen was echt prachtig .De belletjes blazen bij het langs lopen van mandje .Na vele te hebben zien gaan zijn het voor mij de kleine dinge die doen voor mens .Het glaasje water wat ze bracht in de zaal aan de fam als ze even niet meer konden ,tot meegaan naar de gemeente voor de aangifte te doen. ze stond ze echt bij .Bijzonder om te zien dat er nog zulke mensen bestaan en je even niet laten merken dat een bedrijf is .De collega's die orlanda hielpen alles liep met respect . Super bedankt voor al jullie zorgen super netjes alles geregeld en overal aan gedacht . groetjes chantal
Chantal Van wingerden
Google Review:
We hebben een hele mooie uitvaart gehad verzorgt door Orlanda van Remember Me.
Binnen één gesprek kon ze ons haarfijn aanvoelen en verzinnen wat bij ons paste. En deed ze een heel bijzonder voorstel voor de vorm van de uitvaart, wat wij zelf niet hadden kunnen bedenken. De uitvaart was bijzonder intiem, in plaats van vooral verdriet was het een goede familiedag waar we vooral het leven van onze moeder en oma hebben kunnen eren en vieren. Vertrouwen was belangrijk en dat heeft ze volledig waargemaakt. We hadden ons geen betere begeleiding bij de uitvaart van onze moeder kunnen bedenken.
Petra Revet
Google Review:
Lieve Orlanda,
Tijdens het ziekbed van mijn Arnold moest ik me gaan oriënteren, na wat uitvaart ondernemers te hebben benaderd, was het voor mij wel duidelijk, JIJ ! maakte tijdens ons telefoon gesprek al het verschil.
Je hebt van de uitvaart iets moois gemaakt, zo mee denkend, adviserend, liefdevol naar mijn gezin, je gaf mij rust in een intens verdrietige tijd, ik kan er bijna geen juiste woorden voor vinden.
Ik kan terug kijken op een mooi , warm afscheid van Arnold.
Bedankt Orlanda, je bent een schat !
liefs Miranda
Arnold Sitskoorn
Google Review:
Leuke organisatie met erg leuke en lieve mensen.
Theo Boxtart
Google Review:
Ik ben heel blij hoe de crematie en de opbaring thuis is verlopen .
Niets anders dan lof voor jullie die dit voor ons geregeld hebben
Mijn vader zijn laatste wens in vervulling hebben gebracht

Dank je wel orlanda
Patricia Mooldijk
Google Review:
Na het overlijden van mijn vader via internet (offerte.nl) terecht gekomen bij rebemberme.nl.
gedurende het eerste telefonische gesprek al een fijn gevoel over de manier van communiceren.
Tijdens het hele proces tot en met de crematie is dit fijne gevoel gebleven. De persoonlijke manier van begeleiden en het adviseren bij het maken van de keuzes voor de uitvaart nam ons deze zorg uit handen. ​De uitvaart is perfect verlopen volgens de gemaakte afspraken.

Bedankt voor de goede begeleiding namens de gehele familie.
Robert Peeters
Google Review:
RememberMe heeft echt een hele mooie en persoonlijke uitvaart voor ons georganiseerd. Ze zijn super betrokken en hebben een fijne warme benadering, hun vriendelijke manier van meedenken, heeft ons binnen ons verdrietigste moment goed gedaan.

Ze letten echt op alles, geen enkel detail gaat aan ze voorbij. We hadden ons in alle emotie vergist in de begraafplaats, hoewel alles al geregeld was, wist RememberMe binnen hun flexibiliteit meteen te schakelen. En hebben zij alsnog de juiste begraafplaats weten te regelen. Zo konden we toch nog afscheid nemen op de locatie die eigenlijk onze voorkeur had.

Wij vinden het fijn dat ze ons volledig hebben ontzorgt en tot de dag van vandaag kan ik altijd terecht voor een kop koffie of een praatje. Ervaring en de passie voor mensen druipt ervan af. De zeer professionele uitvaartbegeleidster weet goed aan te voelen wat een ander nodig heeft en heeft alles onder controle, dat geeft rust. Het verliezen van onze dochter is het zwaarste wat we hebben meegemaakt, maar ondanks het verdriet, kunnen wij terugkijken op een mooie persoonlijk uitvaart.

Dankjewel lieve mensen van RememberMe. Ik zal jullie aan iedereen aanbevelen!!
Daphne Roberti
Google Review:
Orlanda heeft ons op bijzonder persoonlijke wijze geholpen met het verzorgen van de uitvaart van onze geliefde papa en man. Ze stond 24/7 voor ons klaar en heeft ons echt ontzorgt. Geen vraag was teveel. Ze heeft ons met een lach en een traan door een moeilijke tijd geholpen en rust weten te brengen in de chaos. Met haar steun hebben we een hele bijzondere en persoonlijke uitvaart gehad. Een mooier afscheid hadden we ons niet kunnen wensen.
Karlijn van Gageldonk
Google Review:
Vanaf het eerste telefonisch contact was er gelijk een hele fijne klik met Orlanda. Het voelde gelijk goed en dat vind ik heel belangrijk.
Een uitvaart regelen, afscheid nemen van onze goede vriend Ben kan je maar 1 keer goed doen en nooit meer overdoen. Ook al was onze vriend niet verzekerd voor de uitvaart met alle kleine ideeën van Orlanda werd het een mooie en warm afscheid.

Orlanda neemt uitgebreid de tijd voor je, ze regelt alles tot in de puntjes zoals de klant het graag wilt. Niets is teveel, ieder moment van de dag is ze beschikbaar voor een praatje of advies. Ook de afronding na de uitvaart is heel persoonlijk met een mooie dierbare liefde box is net dat beetje extra wat Orlanda van RememberMe zo bijzonder maakt. Bij een volgende uitvaart (al hoop ik deze voorlopig niet te hebben) weet ik gelijk wie ik ga bellen!

Liefs Olga Stoffels
OSSY 1208
Google Review:
Vanaf het eerste telefonisch contact was er gelijk een hele fijne klik met Orlanda. Het voelde gelijk goed en dat vind ik heel belangrijk.
Een uitvaart regelen, afscheid nemen van onze goede vriend Ben kan je maar 1 keer goed doen en nooit meer overdoen. Ook al was onze vriend niet verzekerd voor de uitvaart met alle kleine ideeën van Orlanda werd het een mooie en warm afscheid.

Orlanda neemt uitgebreid de tijd voor je, ze regelt alles tot in de puntjes zoals de klant het graag wilt. Niets is teveel, ieder moment van de dag is ze beschikbaar voor een praatje of advies. Ook de afronding na de uitvaart is heel persoonlijk met een mooie dierbare liefde box is net dat beetje extra wat Orlanda van RememberMe zo bijzonder maakt. Bij een volgende uitvaart (al hoop ik deze voorlopig niet te hebben) weet ik gelijk wie ik ga bellen!

Liefs Olga Stoffels
Olga Stoffels
Google Review:
Orlanda Adams van RememberMe heeft ons uitstekend ondersteund en ontzorgd bij het organiseren van een afscheidsbijeenkomst zoals wij die voor ogen hadden: geen aula op een uitvaartcentrum, maar een mooie ruimte elders waar we alle mogelijkheden hadden qua tijd en catering. Heel prettig contact met Orlanda, ze denkt echt mee en regelt alles goed en efficiënt, inclusief livestream van de bijeenkomst. Goede nazorg en zeer transparante facturatie. Alles bij elkaar: je kunt het niet beter wensen.
Johan Sevenhuijsen
Google Review:
Dankzij Orlanda hebben wij op een heel persoonlijke manier de uitvaart kunnen ervaren. Boven verwachting, zeker in coronatijd. Zij beloofde al onze wensen te vervullen. Dit heeft ze waargemaakt. Mijn waardering en dankbaarheid zijn enorm.
Laura Eylen
Google Review:
Fijn contact en er wordt goed meegedacht of het nou een grote plechtigheid is of een kleine.
Alex Vlielander
Google Review:
RememberMe heeft ons volledig ontzorgd bij de uitvaart. Dit alles voor een redelijke en vaste fee zonder op de klok te kijken. Met een tomeloze inzet, betrokken en warm. Ondanks de problemen door de Coronatijd, hebben we hierdoor toch op een mooie en warme manier afscheid van onze vader kunnen nemen!
Gerdjan Van Zanten
Google Review:
Ik wil graag van deze gelegenheid gebruik maken om onze dankbaarheid te uiten over de super positieve ervaring die wij hebben met RememberMe. De beleving die wij hebben ervaren na het overlijden van mijn echtgenote zal voor altijd in de herinnering van mij en onze kinderen voortleven. Bedankt voor de super begeleiding en ook de belangstelling in de periode na de uitvaart.
R. Van Der Waal
Google Review:
Rememberme is een heel fijne uitvaartonderneming, verpersoonlijkt door Orlanda, die met veel liefde , zorg en aandacht al jouw zorgen rondom de uitvaart wegneemt. Alles is mogelijk, en zoals zij zelf zegt: er zijn geen problemen, alleen oplossingen!
Marieke van der Linden
Google Review:
Heel persoonlijk en professioneel de uitvaart van mijn vrouw begeleid. RememberMe heeft bij zulke verdrietige omstandigheden zo gehandeld dat beslissingen steeds in goed overleg genomen zijn. Alles is perfect verlopen.
Joop Prins
Onze uitgangspunten

Jouw wensen centraal

Een persoonlijke aanpak

Transparantie over prijzen

Een uitvaart in een specifiek thema

Niks moet alles mag

Jouw wensen centraal

Wij bieden een passend afscheid in Rotterdam, waar nabestaanden met een warm gevoel op terug kunnen kijken. Hoe zie jij de uitvaart voor je? Heb je al nagedacht over de locatie? En wat dacht je van de catering? Kies je voor koffie met een plakje cake of past een sweet table met wat fris erbij veel beter bij jou? Al deze en vele andere vragen rondom de invulling van de uitvaart komen in het gesprek met Orlanda terug.

uitvaart regelen
uitvaart regelen

Een persoonlijke aanpak

Wij snappen dat het belangrijk is dat je een uitvaart krijgt die echt bij jou past. Daarom denken wij graag met jou mee in mogelijkheden in plaats van beperkingen. Het regelen van een persoonlijke uitvaart in Rotterdam vraagt immers om een persoonlijke aanpak. 

Transparantie over prijzen

Een van onze speerpunten is om helder te communiceren over de mogelijkheden alsook over de prijzen. We zorgen altijd dat we binnen het door jou benoemde budget blijven en leggen bepaalde keuzes die meer of juist minder kosten graag aan je voor.

uitvaart regelen
uitvaart regelen

Niks moet alles mag

Niks moet alles mag, voor ons is niets te gek. Wij werken samen met veel bijzondere bedrijven in Rotterdam, door heel Nederland en ook daarbuiten. Hierdoor kunnen we al je wensen realiseren op het gebied van uitvaart en rouw. Neem eens een kijkje op onze leverancierspagina om een idee te krijgen van alle mogelijkheden voor een uitvaart in Rotterdam.

Een Rotterdamse uitvaart regelen in een specifiek thema

Om wat meer beeld te geven bij wat er allemaal kan en mag leggen wij een aantal thema uitvaarten aan je voor. Zo kun je zien dat we een uitvaart op vele verschillende manieren voor je kunnen inrichten. Uiteraard bieden we buiten de thema’s nog vele andere mogelijkheden voor een uitvaart in Rotterdam.

uitvaart regelen

Uitvaart Rotterdam regelen? Bekijk onze tips!

Bekijk hieronder ook eens onze tips om te ontdekken hoe je invulling kunt geven aan bepaalde onderdelen van de uitvaart. Denk aan het schrijven van de rouwkaart, catering ideetjes, advies voor het geven van een speech, mooie voorbeelden van uitvaartmuziek en mooie quotes en gedichten.

met jou

Met jou

Lees hier het gedicht 'Met jou' van Theresia Rook-Swillens uit haar gedichtenbundel 'Ik schrijf over mooie mensen'.

rozen in het water - as uitstrooien

As uitstrooien op een speciale plek

Afgelopen zomer liep Judith Sandriman op het strand. Te midden van de zwemmende kinderen en ouders zag ze iemand de as van een dierbare uitstrooien. Dit inspireerde haar om te schrijven over het uitstrooien van de as op een special plek.

bijzondere bestemmingen voor as

Bijzondere bestemmingen voor as

Wil je iets bijzonders doen met de as van een overleden dierbare? Er zijn vele bijzondere bestemmingen voor as. We lichten een aantal bijzondere opties toe. Wist je bijvoorbeeld al dat je de as kunt verwerken in een mooi schilderij of in een sieraad? Lees snel verder.

Boeddhistische uitvaart: enkele gebruiken en rituelen

Boeddhistische uitvaart: enkele gebruiken en rituelen

Hoewel het boeddhisme vooral in Azië veel voorkomt, bestaat het ook in Nederland. Wij vertellen je alles over de boeddhistische uitvaart en de verschillende gebruiken en rituelen.

Originele uitvaartcatering: inspiratie

Originele uitvaartcatering: inspiratie

Omdat er veel meer mogelijk is dan dat ene plakje cake: bij deze een goede dosis originele uitvaartcatering ideetjes. Van een barbecue tot een sweet table.

Lotgenotengroep voor nabestaanden: past dit bij mij?

Lotgenotengroep voor nabestaanden: past dit bij mij?

Een lotgenotengroep voor nabestaanden kan een uitkomst zijn bij de verwerking van jouw verdriet. Lees hier alles over wat een lotgenotengroep inhoudt en ontdek of dit bij je past of niet.

Wat zet je op een grafsteen? Tips

Wat zet je op een grafsteen? Tips

Op het gebied van grafstenen is veel mogelijk. Je kunt variëren in vorm en stijl en je kunt het zo persoonlijk mogelijk maken. Maar wat zet je op een grafsteen? Wij geven hier antwoord op.

rust

Rust

Lees hier het gedicht 'Rust' van Ilone Krukkert.

RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje