0
Terug naar overzicht
Orlanda Adams

Orlanda Adams

Managing Director

Orlanda is initiatiefnemer van RememberMe.nl. Ze is een gevoelsmens bij uitstek en staat altijd voor de mensen om haar heen klaar. Niet gek dat zij met dit initiatief gekomen is dus. Ze denkt immers altijd aan anderen en heeft daarnaast een speciale band met de onderwerpen ‘rouw’ en ‘uitvaart’.  Ze weet mensen, zelfs op de meest donkere dagen, aan het schaterlachen te krijgen en weet met haar hoge energielevel de mensen om haar heen -elke keer weer- te enthousiasmeren. Maar, vergis je niet: achter deze enthousiasteling schuilt een hele harde werker. Want als de mensen langzaam het kantoorpand verlaten, is het Orlanda die nog druk pratend aan de telefoon hangt en haar mail afwerkt. Liefde voor het vak!

Levensmotto

“My goal is not to be better than anyone else, but to be better than I used to be”

RememberMe.nl drijfveer

Ik ben helaas veel te vroeg mijn ouders verloren, waardoor ik al vroeg ben geconfronteerd met de dood en alles wat daarbij komt kijken. Tijdens de uitvaart kwam ik al snel tot de ontdekking, dat er veel dingen anders mogen en waarschijnlijk ook kunnen. Het mag van mij wel wat warmer, veel meer toegespitst op de persoon van wie je afscheid neemt. We plannen in ons leven allerlei levensmomenten, waarom dan niet de afscheidsdag?! Afscheid nemen op de manier waarop je in het leven hebt gestaan, daar streef ik naar. Ik draag graag met hart en ziel en volle passie bij aan beweging in de uitvaartbranche.

Mijn afscheid mag een mooi moment zijn waar plaats is voor een glimlach…

Als je jouw 'ideale afscheid' mocht omschrijven...

Ik wil allereerst een prachtige kist. Niet een standaard kist, maar echt een unieke variant. Daarnaast zou ik het geweldig vinden als er live muziek wordt gespeeld en vind ik als locatie een landhuis of kasteel het mooist. Als het maar klasse uitstraalt en niet traditioneel is. Ohja, en wat betreft de dresscode: iedereen moet gewoon lekker aan doen waar hij of zij zich prettig in voelt… voor mij is zwart geen must, ik vind kleurrijk mooi! Oh, en veel (heel veel) lekker eten en een heerlijk drankje mag echt niet ontbreken trouwens. Kort samengevat moet mijn afscheid geen afscheid zijn, maar een mooi moment waar plaats is voor een glimlach.

Iets typerends op jouw uitvaart is...

Ik zou een komiek laten komen. Iemand die er voor zorgt dat mijn dierbaren met humor afscheid kunnen nemen. Waarom? Ik ben in het dagelijkse leven ook iemand die mensen aan het lachen maakt. Het zou prachtig zijn als een komiek deze rol van mij kan overnemen op de dag van mijn afscheid, en kan zorgen voor een lach bij de mensen waar ik om geef.

Jouw boodschap aan je dierbaren

Stel, ik ben er niet meer en je denkt aan mij: maak er dan een feestje van en lach!

RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje