0

Kaarten & Bedankjes

Een mooie laatste groet in de vorm van een rouwkaart... Hoe zorg je dat deze sprekend is en past bij een uniek leven? Datzelfde geldt voor een eventueel bedankkaartje of een andere vorm van een uitvaartbedankje voor de gasten. Bekijk onze tips.

Lees hieronder alle artikelen over rouwkaarten & rouwbedankjes

Op zoek naar rouwkaarten of rouwbedankjes?

Bekijk hieronder twee bedrijven die prachtige rouwkaarten of rouwbedankjes maken
Bekijk alle leveranciers
een fotolint als aankleding bij de uitvaart

Een fotolint als persoonlijke touch bij een uitvaart

Als je de ruimte van de uitvaart graag wat persoonlijker wil maken, dan is dit een wellicht een goed idee: een fotolint als aankleding bij de uitvaart.

made for moments

Workshop: Maak eenvoudig online een rouwkaart

Op het platform van Made for Moments kun je eenvoudig zelf, samen met familie, de uitvaartondernemer waar je mee samenwerkt of met hen rouwdrukwerk samenstellen.

rouwkaarten voor kinderen

Rouwkaarten voor kinderen: tips & ideeën

Helaas overlijden er, naast volwassen mensen, ook kinderen. Bij deze daarom een aantal tips & ideeën voor rouwkaarten voor kinderen.

kerstkaart voor iemand in rouw

Wat zet je op een kerstkaart voor iemand in rouw?

Wat zet je op een kerstkaart voor iemand in rouw? Voor veel mensen is dit een moeilijke vraag. Wij helpen je op weg met deze tips.

rouwadvertentie plaatsen

Een rouwadvertentie plaatsen: hoe doe je dat?

Een rouwadvertentie plaatsen is misschien niet van deze tijd, maar je komt ze nog dagelijks tegen in de krant. Maar wanneer plaats je deze en waar moet je dan op letten? Wij vertellen het!

persoonlijke rouwteksten vinden

Persoonlijke rouwteksten: tips

Als ritueelbegeleider schrijft Simone Snakenborg vaak afscheidsteksten op maat voor nabestaanden, maar soms willen nabestaanden zelf iets schrijven. In haar nieuwste gastblog geeft ze tips voor het vinden van persoonlijke rouwteksten.

rouwbrief maken

Een rouwbrief maken, hoe doe je dat?

Een rouwbrief maken kan nog best lastig zijn. Want wat kan er allemaal qua ontwerp en inhoud en wat hoor je er in ieder geval in te zetten? Wij helpen je op weg!

Het maken van een rouwkaart

Hoe maak je een rouwkaart? Tips voor ontwerp en tekst

Een rouwkaart hoort erbij, maar hoe maak je er een? Check hier de verschillende tips en mogelijkheden voor het maken van een rouwkaart naar jouw wens.

Quotes over de dood en rouwen

Quotes over de dood en rouwen

Uit woorden kunnen we kracht putten. Ze bieden steun. Zo ook deze quotes over de dood en rouwen. Wij verzamelden de beste quotes over de dood en rouwen in het Engels en in het Nederlands. Bekijk ze hier.

wie nodig je uit voor de uitvaart

Wie nodig je uit voor de uitvaart?

Wie nodig je uit voor de uitvaart en wie niet? Dit kan best lastig zijn. Wat doe je bijvoorbeeld met collega's, kleine kinderen of ex-partners? En wat doe je als je met iemand in de familie ruzie hebt? In dit artikel helpen we jou bij het maken van moeilijke keuzes.

Bijzondere verhalen achter rouwdrukwerk

Bijzondere verhalen achter rouwdrukwerk

Vandaag babbelen we met iemand die rouwdrukwerk maakt. Ze vertelt onder andere over bijzondere momenten die ze meemaakt in haar vak.

Originele uitvaartbedankjes

Originele bedankingen voor een uitvaart

Geef de gasten een aandenken mee na de uitvaartplechtigheid. Bekijk hier voorbeelden van originele uitvaartbedankjes ter inspiratie.

Meer laden
Bezig met meer laden...
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje