0
Terug naar overzicht

Atelier Wolk

Klanten
beoordeling
0,0

Sinds 1996 ontwerp ik in mijn atelier letters. Soms met potlood, dan weer met pen en inkt, of met penseel en verf. Als letterbeeldhouwster kwam ik via het maken van grafstenen vaak in contact met mensen die een dierbare verloren. Ik ontdekte hoe belangrijk het is voor nabestaanden om een mooie plek te hebben voor de overledene. Een plek waar kan worden gerouwd en waar het heftige verdriet een dierbare herinnering kan worden. In mijn winkel werd de vraag steeds groter naar teksten voor op een grafsteen of voor bij een urne thuis. Collega’s, vrienden, familieleden of klasgenoten willen op de begrafenis een tekst schenken aan de familie van de overledene. Ouders willen op de verjaardag van hun dochter iets op het graf zetten. Kinderen willen thuis een mooi aandenken aan hun vader. Mensen willen deze teksten snel, soms binnen de week. 

Atelier Wolk is een collectie rouwgeschenken en troostteksten in een hedendaagse vormgeving en in duurzame materialen die snel leverbaar zijn. Ik hoop dat Atelier Wolk troost kan bieden. En schoonheid.

Winkel & Letterhuis Maud Bekaert

In mijn winkel in Brugge kan je de volledige collectie rouwgeschenken en grafornamenten van Atelier Wolk bekijken en aankopen. De winkel is open op vrijdag van 10-12u & 14-18u en op zaterdag van 10-13u. Je ontdekt er eveneens mijn reguliere collectie teksten in steen, hout, metaal en andere duurzame materialen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Sint-Clarastraat 40, 8000, Brugge, België

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Atelier Wolk voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Sint-Clarastraat 40, 8000, Brugge, België
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje