0
Terug naar overzicht

Corso

Klanten
beoordeling
0,0

Wij zijn Marnix, Niels en Liesl, broers en zus. We zetten het fruitbedrijf van onze ouders verder onder veranderende omstandigheden. 

Ups, downs.
Goede oogst, slechte oogst.
Veel te warm, veel te koud.
Te droog, te nat.
Hagel, nachtvorst.
Lachen, huilen.
Graag zien, ruzie maken.
Een familiebedrijf, niet altijd simpel. 
Alleen gaan we sneller, maar samen komen we verder. 

Een oase van rust

In Corsendonk vind je onze 16 hectare boomgaard, midden in een oase van rust. Bewonder er in de lente onze wit-roze bloesems en in de zomer de diepgroene kleuren en onze rijpe vruchten aan de bomen. Appels telen is core business, maar in onze boomgaard is er ook plaats voor heerlijke picknicks, boomgaard belevingen, eventlocaties en een vakantiewoning. 

Onze boomgaard is niet geschikt voor oorverdovende muziek en overmatig drankgebruik. Echter, als je op zoek bent naar een betoverende plek te midden van de natuur, waar een harmonieuze, relaxte en liefdevolle sfeer heerst, dan ben je bij ons absoluut aan het juiste adres. Hier vind je de perfecte setting om een unieke ervaring te beleven en te genieten van een ontspannen 'go with the flow'-atmosfeer. In onze boomgaard is er plaats voor 2 eventlocaties. De locaties worden omgeven door rust en bevinden zich midden in het groen. De locaties kunnen als één geheel gehuurd worden maar ook afzonderlijk.

Manzana

Grenzend aan de vijver vind je de Manzana plek, uitgerust voor grotere evenementen. Onder een charmante stretchtent van 200 m2 is er plaats voor een intiem feest of een uitbundige dansavond met al je gasten. Dit in alle comfort met een barcontainer en de nodige sanitaire voorzieningen.

Mana Mana

Achterin onze boomgaard en tussen de weilanden vind je de Mana Mana. Hier hebben we een plaats gecreëerd voor kleinere gelegenheden, zoals bv. ceremonies, bijeenkomsten, openlucht vergaderingen, onze brunches... De focus ligt hier op een gezellig samenzijn met familie, vrienden, collega’s … Zorgeloos genieten met minder voorzieningen, maar opnieuw in alle comfort.

De Logé

De Logé een vakantiewoning die plaats biedt aan 16 personen. (8 slaapkamers). Alle ingrediënten zijn hier aanwezig voor een fijn verblijf. In de ruime zithoek kun je heerlijk relaxen. Spelletjes spelen en genieten! Meer hoef je hier niet te doen. Bij aankomst zijn de bedden voor je opgemaakt en staat er een kratje Corso sap klaar. Uitgerust wakker worden in een vakantiehuis met alle faciliteiten midden onze appelboomgaard.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Corsendonk 4/1, B-2360, Oud-Turnhout, België

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Corso voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Corsendonk 4/1, B-2360, Oud-Turnhout, België
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje