0
Terug naar overzicht

Jacques

Klanten
beoordeling
0,0

Kunstige getuige van het verleden

Jacques Jordaens

Jacob of eigenlijk Jacques Jordaens (1593 - 1678) was een kunstschilder uit de Antwerpse School, waartoe ook Peter Paul Rubens en Antoon van Dyck behoorden. De voornaam van de schilder is Jacques. In het doopregister is dit fonetisch genoteerd als Jac, spelling die hij ook gebruikte om zijn schilderijen te signeren. Wanneer hij een brief ondertekende, schreef de schilder gedurende zijn hele leven Jacques Jordaens. In de 19e eeuw werd zijn signatuur onterecht vervolledigd tot Jacob.

On(t)roerend erfgoed

Het Jordaenshuis is het ouderlijke huis van Jacques Jordaens. Het pand is gelegen aan een binnenplaats tussen de Hoogstraat en de Reyndersstraat in het hart van de Antwerpse historische binnenstad.  Het sympathieke binnenplein en het historische pand vormen samen een nieuwe eventlocatie in Antwerpen. En om hulde te brengen aan de echte naam van de oorspronkelijke eigenaar, kreeg de locatie de naam Jacques.

Afscheid nemen in het hart van Antwerpen

De modulariteit van Jacques kan zeer breed worden ingezet om samen te komen om te proosten op het geleefde leven van jullie dierbare. Er zijn verschillende ruimtes ter beschikking, en ook heel gemakkelijk te combineren! Het is de ideale locatie voor al uw private evenementen zoals condoleance bijeenkomsten.

Op de gelijkvloers heb je het intieme binnenplein en 3 beschikbare ruimtes tot 200 personen. Op de eerste verdieping en mezzanine zijn nog 4 break-outs ter beschikking tot max 60 personen per ruimte. In de kelder van Jacques zijn nog 2 ruimtes ter beschikking tot 200 personen per ruimte. Er is dus overduidelijk ruimte voor iedereen en al uw wensen!

Stuur gerust uw aanvraag door, wij zoeken samen met u naar de beste (combinatie)mogelijkheden voor de condoleance of familiebijeenkomst!

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Reyndersstraat 6, 2000, Antwerpen, België

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Jacques voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Reyndersstraat 6, 2000, Antwerpen, België
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje