0
Terug naar overzicht

RoseRiver

Klanten
beoordeling
0,0

Rouw is de achterkant van de liefde en het verlangen.

We leven in een maatschappij waarin het leven maakbaar lijkt. En dan ineens staat onze vertrouwde wereld stil op het moment dat we afscheid moeten nemen van iemand of iets dat ons dierbaar is.  

Met RoseRiver wil ik rouw de erkenning en de ruimte geven dat het verdient, ook aan het verdriet dat zelden of nooit wordt gezien. Want niet alleen de dood, maar ook een scheiding, een miskraam, het verlies van werk waaraan je gehecht was of het verlies van je gezondheid zijn gebeurtenissen waarop een rouwproces kan volgen.

Rouw is een transformatieproces en daarin schuilt nu net zijn kracht. Enerzijds is er het verdriet om het leven dat voor altijd veranderd is. Maar anderzijds is er ook de uitdaging om de veranderde omstandigheden te accepteren en een nieuwe zin en richting te geven aan het leven. 

Ik weet persoonlijk hoe zwaar rouw kan zijn. Mijn oma stierf toen ik zeven was, op mijn eenentwintigste verloor ik mijn beste vriend en mentor en nog niet zo lang geleden mijn kat en zielsmaatje Joonas. Mijn eigen rouwverhaal heeft me geleerd dat er veel manieren zijn om stappen te zetten in een rouwproces. Het kan een één op één gesprek zijn maar dat is zeker niet altijd de enige weg.

Toen Joonas stierf aan hartfalen kon ik maar op weinig plekken terecht met mijn verdriet. Ik schreef mijn rouwproces neer in het boek ‘Veren uit de hemel’.  Het boek gaf niet alleen ademruimte aan mijn eigen verdriet maar het boek is ondertussen een bron van troost voor anderen.

Alles wat mij en de cliënten in mijn praktijk doorheen de jaren heeft geholpen zoals boeken, films, schrijfoefeningen, meditaties, visualisaties zet ik graag in bij mijn begeleidingen. Net zoals de mens uniek is, zo is ook zijn weg doorheen het land van rouw.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Obroek 38, 2470, Retie

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met RoseRiver voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Obroek 38, 2470, Retie
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje