0
Terug naar overzicht

Lumunique

Klanten
beoordeling
0,0

Lumunique is een nieuwe wind in de traditionele wereld van urnen. Wij bieden moderne, unieke en onbreekbare stalen urnen aan voor jouw geliefde.

Zoek je een discrete urne waarvan niemand beseft dat het een urne is ? Dan hebben wij voor jullie de perfecte oplossing : een urne verwerkt in een fotokader of lamp.

Alle ontwerpen worden gemaakt door Delcourt Dominique, één van de weinige zelfstandige vrouwelijke lassers. Zij is reeds 28 jaar actief in de metaalsector, vooral de meubelindustrie.

Voor “ Tribute to Panamarenko “ mocht zij de volledige inrichting verzorgen. Als eerbetoon heeft zij toen een lamp gemaakt voor het overlijden van Panamarenko. Deze werd opgemerkt door een begrafenisondernemer en de eerste Panamarenko urne was geboren. Nadien werden er nog vele nieuwe modellen aan de collectie toegevoegd.

Alles wordt in eigen atelier gecreëerd. Daarom is het ook mogelijk om volledig op maat te werken. Urnelampen kunnen met eigen naam, zin, … gemaakt worden.

Ondertussen werken de 2 dochters ook mee en de visie van het familiebedrijf is om van begin tot eind een kwaliteitsvol product te leveren dat jouw geliefde alle eer aandoet.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Lerenveld 24, 2547, Lint, België

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Lumunique voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Lerenveld 24, 2547, Lint, België
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje