0
Terug naar overzicht
Marieke Moerman

Marieke Moerman

Maakt troostproducten van kleding

Mijn naam is Marieke Moerman en het is mijn missie om dagelijks van betekenis te zijn door van betekenisvolle kleding een herinneringsproduct te maken.

Ik ben moeder van twee kinderen en sinds 2009 getrouwd met Koen. Met mijn bedrijf Goud onder de regenboog richt ik me op het ontwerpen en maken van troostitems en geef ik dierbare en betekenisvolle kleding een tweede leven. Omdat ik zelf op 20-jarige leeftijd mijn vader heb verloren, weet ik uit ervaring hoeveel troost het biedt om iets dichtbij te hebben van kleding van iemand om wie je nog steeds geeft.

Mijn talent is dat ik in elke stof mogelijkheden zie voor het maken van een herinneringsproduct. Een item dat aansluit bij de persoonlijkheid van zowel de ontvanger als de overleden dierbare. Het allerleukste is dat daarmee elk item uniek is. Voor veel mensen is het uit handen geven van waardevolle kleding een emotionele stap en dat begrijp ik goed. Manu Keirse beschrijft het als een rouwtaak: het bewaren van herinneringen en het opnieuw gaan houden van het leven. Het is fijn om hieraan te mogen bijdragen! In mijn blogs schrijf ik over mijn werk, de bijzondere verhalen die daarbij horen en ook over op welke manier de door mij gemaakte items steun en troost bieden.

RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje