0
Terug naar overzicht

PERSBERICHT 17 MEI - Verbonden in de Uitvaart

17/05/2023
Redactie
Delen:
PERSBERICHT 17 MEI -  Verbonden in de Uitvaart

PERSBERICHT - 17 mei 2023

U I T N O D I G I N G

Graag nodigen wij je uit voor het netwerkevent “Verbonden in de Uitvaart” dat op maandag 19 juni a.s. van 18.30 – 22.00 uur georganiseerd wordt. Dit evenement is bedoeld voor iedereen die werkzaam is in de uitvaartbranche of hierin geïnteresseerd is. 

Het programma ziet er als volgt uit:

18.30 uur Ontvangst bij De 4 Jaargetijden (Rucphensebaan 95 in Roosendaal).

Geniet van een heerlijk kopje koffie of thee terwijl je kennismaakt met andere professionals uit de branche.

19.00 uur Opvoering van de betoverende voorstelling “Er was eens een Zieltje …”. Deze voorstelling wordt opgevoerd door Babette Holtmann en gitarist Hans Kunneman. Deze sprankelende muzikale familievoorstelling is gebaseerd op het boek van Marie-Claire van der Bruggen. Zieltje, het hoofdpersonage, neemt je mee op haar avontuur en laat je ontdekken wie je werkelijk bent en waar je vandaan komt. Het is een voorstelling vol verrassingen en een mooie boodschap die je niet wilt missen!

20.00 uur Gelegenheid om te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje. Een mooie kans om ervaringen te delen, nieuwe contacten te leggen en te genieten van een gezellige avond met gelijkgestemden. 

Kosten €22,50 per persoon.

Om deze avond te organiseren hebben Gwendolyn Pieters (Gwendolyn Pieters Afscheidsfotografie) en Hella de Wit (Buiten Afscheid) de handen ineengeslagen en De Vier Jaargetijden bereid gevonden om zich voor deze gelegenheid bij ons aan te sluiten.

Geïnteresseerd? Bestel dan je kaartje via onze pagina op EventBrite. Ga naar www.eventbrite.nl, zoek op “Verbonden in de uitvaart” en koop hier eenvoudig je kaartje. Of klik op deze link: www.eventbrite.nl/e/tickets-verbonden-in-de-uitvaart-netwerkevent-borrel-633824796027.

Wij kijken er enorm naar uit om jullie op 19 juni te verwelkomen bij ons netwerkevent. Het belooft een avond te worden vol waardevolle verbindingen en inspiratie.

Mocht je nog vragen hebben of meer informatie nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om je te helpen.

Hartelijke groet,

Gwendolyn Pieters            Hella de Wit
06-47695486                     06-81932911

Delen:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Reactie plaatsen

RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje