0
Terug naar overzicht

Pizza op de uitvaart serveren

05/08/2016
Redactie
Delen:
Pizza op de uitvaart

Je kan mij er midden in de nacht voor wakker maken: pizza. Het liefst met veel kaas. Toen ik ideeën aan het bedenken was voor de catering na de uitvaart, kon ik er dan eigenlijk ook niet omheen: pizza op de uitvaart serveren. Waarom niet? Iedereen weet bijvoorbeeld van mij dat ik pizza bijzonder lekker vind, waardoor ik stiekem ook kan vermoeden dat het bij veel gasten een glimlach op het gezicht zou toveren als het op mijn afscheid geserveerd zou worden. Als iemand een echte pizzaliefhebber is kan het een mooie persoonlijke aanvulling op een afscheid zijn. En het heeft ook nog diverse voordelen.

Pizza op de uitvaart serveren is makkelijk

Het enige dat je nodig hebt bij het eten van pizza is een servet, meer niet. Het is eten dat je prima met de handen kunt eten. Niemand die er raar van zal opkijken. Het personeel kan rondgaan met pizzapunten en servetten. Maar je kunt uiteraard ook een buffettafel met pizza's serveren zodat de gasten zelf een smaak kunnen kiezen. Bijkomend voordeel van de tafel met pizza is dat de gasten zo vaak kunnen lopen als ze willen.  Een ander goed idee is om te kiezen voor van die kleine mini pizza's.

Pizza op de uitvaart serveren is toegankelijk voor alle gasten

Tot nu toe ken ik geen mensen die pizza niet lekker vinden. Van oud tot jong, de meeste mensen zullen genieten van een stukje pizza. Daarnaast kun je rekening houden met de smaken en het beleg. Een kindvriendelijke Pizza Margherita, een vegetarische pizza met groenten en mozzarella, een Pizza met tonijn voor de visliefhebber en een Pizza Salami voor de vleeseter. Of een van de vele andere smaken die er mogelijk zijn.

Pizza op de uitvaart serveren is budgetvriendelijk

Er is een pizza voor ieder budget. Je kan gaan voor wat simpelere en goedkopere varianten of juist voor wat luxere varianten. En je kunt gaan voor een klein hapje of voor een wat grotere maaltijd. Dat zal ook afhankelijk zijn van het moment waarop de uitvaart plaatsvindt. Kortom; je kunt qua budget alle kanten op als je voor pizza's gaat.

Bekijk voor meer inspiratie ook een ons Pinterest bord met leuke catering ideeën.

Delen:

Leveranciers

Ben je op zoek naar iemand die de catering op je uitvaart kan verzorgen? Neem dan een kijkje bij onderstaande leveranciers.
Bekijk alle leveranciers

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Reactie plaatsen

RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje