0
Terug naar overzicht

Reyna Rouwlocatiestylisten

Klanten
beoordeling
0,0

Afscheid nemen; het liefst praten we er niet over. Toch is het een onderdeel van het leven waar we uiteindelijk allemaal mee te maken zullen krijgen. Zo hebben ook wij op jonge leeftijd afscheid moeten nemen van onze dierbaren.

Dat afscheid nemen viel zwaar. Tot het laatste moment wil je bij hen zijn. De liefde, de warmte, de innige band, nog één keer samen, nog één keer een mooie laatste herinnering aan elkaar. Het laatste moment wil je zo persoonlijk mogelijk doorbrengen. Maar hoe doe je dat wanneer je dierbare niet meer thuis is, maar opgebaard ligt in een rouwkamer. 

Zo is ons idee geboren om een afscheidsruimte meer eigen te maken. In overleg met het rouwcentrum hebben wij gekeken naar de mogelijkheden. Wat was voor ons belangrijk, waar ging het leven over, waar voelden wij ons prettig bij. Wij hebben uiteindelijk in de rouwkamer een sfeer weten te creëeren wat een weerspiegeling was van het unieke leven van onze dierbare, waar we met een fijn gevoel op terug kijken.

Dit fijne gevoel wensen wij iedereen toe en daarom hebben wij besloten Reyna | Rouwlocatiestylisten, ons familiebedrijf, op te richten.
Wij zorgen ervoor dat jouw laatste samenzijn, jouw laatste afscheid net zo’n mooie herinnering zal zijn. 
Onze drive is: Wat mooi is, moet mooi blijven. Samen met jou geven we vorm aan een afscheidsruimte die het verhaal van jouw dierbare vertelt. We richten een plek in die warm en persoonlijk is, waar oude herinneringen worden opgehaald en nieuwe herinneringen worden gemaakt. Waar ruimte is voor een lach en een traan. En waar wat persoonlijk is, persoonlijk mag blijven. 

Wil je meer informatie, wij zijn te vinden op Instagram, Facebook, Pinterest en LinkedIn. Je vindt ons onder reyna_rouwlocatiestylisten, of via de website: www.reyna.nl.

Uiteraard kan je ons ook bellen, mailen of een WhatsApp bericht sturen.  

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Purmerend

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Reyna Rouwlocatiestylisten voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Purmerend
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje