Terug naar overzicht

Workshop: Maak eenvoudig online een rouwkaart

11/05/2021
Redactie
Delen:
made for moments

Op het platform van Made for Moments kun je eenvoudig zelf, samen met familie, de uitvaartondernemer waar je mee samenwerkt of met hen rouwdrukwerk samenstellen. 

Elke dag werkt een vakkundig en creatief team met passie samen aan rouwkaarten en gedachtenisprentjes die je raken. Kaarten met geïllustreerde beelden of mooie landschapsfoto's bijvoorbeeld. "Je hoeft absoluut niet creatief te zijn om zelf een heel persoonlijke rouwkaart te maken." Het systeem is laagdrempelig en werkt eenvoudig. Je kunt een format kiezen die je houvast biedt, maar je hebt alle vrijheid om aan te passen wat je wil. Van een andere foto, een ander lettertype, de plek van de (zelf geschreven) tekst tot de keuze voor de kleur papier, papiersoort of de envelop. Met een proefdruk (PDF) kun je heel eenvoudig via mail of WhatsApp anderen om hun mening vragen. Zo kom je samen tot een unieke en persoonlijke rouwkaart.

Kom tijdens het Funeral Fair Festival naar de workshop van Made for Moments en leer hoe je eenvoudig online een persoonlijke rouwkaart maakt! Interessant voor vakgenoten én consumenten!

Meld je aan voor de workshop van Made for Moments door een mail te sturen naar info@rememberme.nl!

Delen:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Reactie plaatsen

RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje