0
Terug naar overzicht

'Specifieke cateringwensen maken een afscheid persoonlijk'

28/11/2017
Redactie
Delen:
Specifieke cateringwensen maken een afscheid persoonlijk

-ADVERTORIAL- Een passie voor koken, service van het hoogste niveau en producten van hoge kwaliteit. Dat is wat Catering Oud London typeert. Ze werken alleen met de mooiste (biologische) producten en ingrediënten. Het liefst uit de regio en van de boer. We spraken met Jaco over hoe het cateringbedrijf kan meedenken om bij de uitvaart passende hapjes, gerechten en dranken te serveren. Maar ook over hoe Catering Oud London kan helpen bij de organisatie en het aankleden van een locatie.

Regionale, biologische en eerlijke producten

Jaco: “Wij gebruiken graag zo veel mogelijk regionale, biologische en ‘eerlijke’ producten.” Catering Oud London vindt het belangrijk dat de manier waarop deze producten gebruikt worden helemaal past bij de wensen en de voorkeuren van de opdrachtgever. “We hebben een vast assortiment met onder andere diverse koude en warme hapjes, buffetten en een seizoensgebonden keuzemenu. Maar wij maken ook graag voorstellen op basis van de specifieke wensen van de opdrachtgever.” Wil je deze onderdelen combineren? Of heb je juist een heel ander idee voor de invulling van de catering? Het kan allemaal. “Onze creatieve keukenbrigade gaat graag op zoek naar een passende invulling”, zegt Jaco. “Het komt daarbij nooit voor dat wij niet kunnen voldoen aan de wensen van een opdrachtgever.”

‘Ontzorgen’

Ook met de wensen van de overledene en nabestaanden houdt Catering Oud London graag rekening. “Specifieke voorkeuren en wensen maken het afscheid persoonlijk. Wij zullen te allen tijde kijken naar de mogelijkheden.” Denk bijvoorbeeld aan het serveren van het lievelingsgerecht of de lievelingswijn van de overledene. Jaco: “Steeds vaker komt het voor dat wij de catering van een uitvaart mogen verzorgen.” Deze aanvragen krijgen bij Catering Oud London altijd voorrang op lopende aanvragen. “Tevens zorgen wij altijd voor dezelfde contactpersoon tijdens het verdere verloop van de voorbereidingen.” Ook op de dag van de catering zal deze contactpersoon aanwezig zijn op de locatie. Zo kan de communicatie zo goed mogelijk verlopen. Het ‘ontzorgen’ van de nabestaanden wat betreft de invulling op de locatie staat dan ook centraal.

“Onze creatieve keukenbrigade gaat graag op zoek naar een passende invulling van de catering. Het komt daarbij nooit voor dat wij niet kunnen voldoen aan de wensen van een opdrachtgever.”

Klik op de pijltjes om de foto's te bekijken

Full-service cateraar

“Catering Oud London is geboren uit de aanhoudende groei aan cateringwerkzaamheden van Hotel-Restaurant Oud London in Zeist,” aldus Jaco. De cateringactiviteiten werden later uitgebreid door de samenwerking met  diverse locaties in de omgeving. “Catering Oud London is al bijna vijftien jaar vaste cateringpartner bij diverse authentieke, industriële en verrassende locaties in met name de binnenstad van Utrecht, maar ook daar buiten.” Zo is het cateringbedrijf vaste cateringpartner voor onder andere Slot Zeist, de Oude Hortus van de Universiteit Utrecht en het Museum Sterrenwacht Sonnenborgh. Bij locaties als de Janskerk, de Domkerk en het Landgoed Vollenhoven is Catering Oud London de ‘gast’-cateraar. Maar op verzoek kan het cateringbedrijf zijn diensten op elke gewenste locatie uitvoeren. “Als full-service cateraar kunnen wij ook de volledige inrichting en aankleding verzorgen.” Denk hierbij aan het regelen en huren van het gewenste meubilair, bloemwerk en eventuele andere wensen met betrekking tot de decoratie.

Gasten van het koninklijk huis

Het cateringbedrijf heeft veel ervaring met het organiseren van zowel kleine en intieme bijeenkomsten als grootschalige evenementen. “We hebben in de afgelopen jaren veel verschillende maar ook bijzondere bijeenkomsten mogen verzorgen. Wat het meeste bijblijft is bijvoorbeeld een Korenfestival. Hierbij hebben wij dagelijks ongeveer 1500 deelnemers voorzien van een lunch en een warme maaltijd”, zegt Jaco. “Maar ook de diners waarbij wij gasten mochten ontvangen van het koninklijk huis blijven altijd bij.” Jaco en de andere teamleden van Catering Oud London verzorgen met veel plezier en passie de catering en alles wat daarbij komt kijken. “Het begeleiden en samenstellen van een passende bijeenkomst geeft veel voldoening. Wij komen hierbij ook dagelijks op de mooiste locaties waardoor een werkdag altijd weer bijzonder wordt.”

Catering Oud London heeft veel ervaring met het organiseren van bijzondere bijeenkomsten waar persoonlijke wensen en specifieke voorkeuren centraal staan. Ben je benieuwd naar wat het cateringbedrijf voor jou kan betekenen? Neem dan contact op via hun website. Het is ook mogelijk om het contact via de uitvaartondernemer te laten verlopen. Belangrijk om te weten: Catering Oud London heeft geen problemen met de aanwezigheid van de overledene op een locatie. Maar dit is niet mogelijk bij alle locaties waar het cateringbedrijf is aangesloten. Dus vraag dit altijd even na als dat een wens is.

DIT ARTIKEL IS GESCHREVEN IN SAMENWERKING MET CATERING OUD LONDON

Delen:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Reactie plaatsen

RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje