0
Terug naar overzicht

Condoleance locatie: zes voorbeelden

28/04/2020
Redactie
Delen:
Condoleance locatie

Je kunt de plek van de uitvaart en de condoleance tegenwoordig net zo persoonlijk maken als de plechtigheid zelf. Heb je nog steeds het beeld van een rouwcentrum in je hoofd? Dan zijn wij er om je te laten weten dat er nog veel meer locaties mogelijk zijn. Wij geven een aantal voorbeelden van een originele condoleance locatie voor een persoonlijk afscheid.

Condoleance locatie x 6 voorbeelden

In een kasteel

De condoleance in een kasteel houden is ideaal als je veel gasten verwacht. Je hebt een brede keus aan ruimtes waar je de condoleance kunt houden en een kasteel is vaak gelegen op een locatie met veel groen. Wellicht begaf de overledene zich ook graag in authentieke middeleeuwse sferen. Met een kasteel sluit je dus ook direct aan bij de uitvaartwensen van de persoon. Zoek je een voorbeeld van een kasteel als condoleance locatie? Kasteel de Hooge Vuursche bevindt zich in een sfeervolle en rustige omgeving. Hier serveren ze meer dan alleen hapjes en drankjes, want ook een diner na afloop behoort tot de mogelijkheden.

Op een landgoed

Wil je wel de ruimte en het groen, maar zonder de ridders en torens? Ga dan voor een rustieke omgeving. Een landgoed is ook een prima plek voor een condoleance. De omgeving is vaak natuurrijk en er is ruimte in overvloed. Dit zul je merken als je een condoleance houdt op Landgoed Vollenhoven. Landgoed Vollenhoven beschikt over drie unieke locaties voor de condoleance. Een wandeling maken tussentijds is ook een fijne aangelegenheid tussen de plechtigheden door. Dit kun je ook prima doen op Landgoed Te Werve. Hier wordt er net zoveel aandacht besteed aan de gasten, als aan de catering. Kies bijvoorbeeld voor een borrel, een diner of luxe belegde broodjes.

In een hotel

Voor een knusse doch stijlvolle locatie kun je ook prima terecht bij een hotel. Het voordeel van een hotel is dat ze door het hele land zitten waardoor je kritisch kunt kijken naar waar je een condoleance of uitvaart wilt houden. Een mooi adres dat wij willen aanraden voor een groot gezelschap is Hotel de Hoeve van Nunspeet. Zij bieden diverse ruimtes voor een condoleance.

Op zee

Misschien wist je nog niet dat dit mogelijk was, maar ook op de boot kun je elkaar condoleren met het verlies. Als de overledene dol was op varen, is er geen toepasselijker afscheid dan op de zee. Ervaar op de boot een gevoel van vrijheid en deins mee met de golven die al wiegend troost kunnen bieden.

Omgeven door natuur

Wil je de condoleance in de nabijheid van de natuur, maar met een centrale ligging? Op Hodenpijl in Schipluiden voldoet aan beide eisen. Op Hodenpijl is een bijzondere locatie voor een onvergetelijk afscheid. Deze locatie biedt een passende omgeving, waarbij er ruimte is voor de persoonlijke wensen van de overledene en de nabestaanden. Op Hodenpijl biedt daarnaast een uniek decor, midden in het groene Midden-Delfland, in de vorm van een prachtige gerestaureerde kerk voor een bijzonder afscheid. Het landgoed geeft je de mogelijkheid om op een gepaste manier jouw geliefde te herdenken en een waardige condoleance bijeenkomst te organiseren.

In een restaurant

Naast gezellig eten kun je in een restaurant ook prima een condoleance houden. Als je voor een restaurant of café als locatie kiest, zul je veel mogelijkheden treffen voor de catering. In de omgebouwde boerderij Brasserie Le Nord kun je samenkomen voor de condoleance en genieten van diverse klassiekers uit de Franse keuken.

Ben je benieuwd naar meer mogelijkheden voor een condoleance locatie? Bekijk dan eens onze leverancierspagina.

Delen:

Leveranciers

Ben je op zoek naar nog meer mooie locaties voor de condoleance? Bekijk dan onderstaande twee bedrijven.
Bekijk alle leveranciers

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Reactie plaatsen

RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje