0
Terug naar overzicht

Overleden chauffeur vervoerd in rouwstoet van vrachtwagens

27/01/2017
Redactie
Delen:
rouwstoet van vrachtwagens

Uitvaartvideograaf Arthur Ike filmde een heel bijzonder afscheid van een overleden vrachtwagenchauffeur. Zijn kist werd vervoerd per vrachtwagen en gevolgd door zo'n vijftien andere vrachtwagens. Rijden in een vrachtwagen was zijn lust en zijn leven, dus zijn familie vond dit een passend afscheid. De zoon van de chauffeur reed in de voorste vrachtwagen, waar de kist en de bloemen op lagen. Zo'n vijf kwartier was de stoet onderweg. Er was zelfs een escorte van de politie bij betrokken om het verkeer te regelen, zodat de vrachtwagens makkelijk door konden rijden.

Video rouwstoet van vrachtwagens

"Ik zal deze rouwstoet niet snel vergeten. De ronkende motoren van de grote voertuigen maakten het zeer indrukwekkend", zegt Arthur. De familie wilde graag dat de bijzondere rouwstoet gefilmd werd, dus hij werd gevraagd om met AR video het afscheid in beeld te brengen. "Ik heb zelfs beelden van bovenaf gemaakt zodat je de hele stoet ziet rijden." De familie is erg tevreden met de video, en er zijn nog veel meer positieve reacties. Mensen krijgen er kippenvel van en vinden het ontroerend.

Wij vinden deze rouwstoet van vrachtwagens erg bijzonder en toepasselijk. Wat vind jij ervan? Reageer onderaan dit bericht. 

Delen:

Leveranciers

Bekijk hieronder ons aanbod aan leveranciers met passend rouwvervoer voor jou of je dierbare.
Bekijk alle leveranciers

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Reactie plaatsen

RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje