0
Terug naar overzicht

Bijzondere locaties voor de herdenkingsdienst

27/08/2020
Stephanie Sequeira
Delen:
locaties voor de herdenkingsdienst

De locatie voor de herdenkingsdienst kan net zoals de locatie voor de uitvaart en/of condoleance afwijken van locaties zoals een uitvaartcentrum of de kerk. Helaas weet niet iedereen welke mogelijkheden er allemaal zijn en welke locaties in Nederland open staan voor herdenkingsdiensten. Ter inspiratie lichten wij vijf bijzondere locaties voor de herdenkingsdienst uit.

Bijzondere locaties voor de herdenkingsdienst: 5 voorbeelden

1. Een unieke locatie aan het strand

Hield de overledene van de geur van de zee, de zachte windbriesjes langs zijn of haar gezicht en het gevoel van zand onder de voeten? Dan is het strand wellicht een bijzondere locatie voor de herdenkingsdienst. Een mooie locatie die zich hier goed voor leent is Paviljoen de Witte aan het strand in Scheveningen. Bij Paviljoen de Witte zorgen ze voor een warm welkom voor jou en jouw gasten. Zij helpen je graag om ervoor te zorgen dat de herdenkingsdienst een moment wordt dat je nooit zult vergeten. Daarnaast kun je er in alle rust herinneringen ophalen, terwijl de fijne omgeving zorgt voor een sereen gevoel.

paviljoen de witte

2. Een locatie met veel diversiteit

Iedereen is uniek, daarom is het ook zo fijn om te zien dat steeds meer diverse locaties open staan voor herdenkingsdiensten en condoleances. Van restaurants en bioscoopzalen tot en met kastelen; er is voor iedereen wel een unieke locatie die bij hem of haar past. Een locatie die vanwege zijn diversiteit zeer geschikt is voor de herdenkingsdienst is Dekker Zoetermeer. Deze locatie beschikt over negen multifunctionele zalen. Daarnaast kunnen zij ook aan jouw wensen voldoen als het aankomt op de catering. Zo kun je in het restaurant 'Sweet Lake Italy' een mooie herdenkingsdienst organiseren aan het water met diverse Italiaanse hapjes en gerechten.

3. Midden in de natuur

Als de overledene een natuurliefhebber was, kun je denken aan een locatie zoals Buitenplaats Kameryck. Een bijzondere locatie midden in de natuur waar je samen kunt komen om je dierbare te herdenken. Buitenplaats Kameryck biedt met een omvang van ruim 15 hectare ruimte voor tot wel 400 personen. Verspreid over de ruime locatie staan drie sfeervolle paviljoens met uitzicht over de polders van het Groene Hart. Naast de mooie binnen- en buitenruimtes waarover deze locatie beschikt, verzorgt Buitenplaats Kameryck indien gewenst ook de catering tijdens de herdenkingsdienst. 

Buitenplaats Kameryck

4. Een 17e-eeuwse Slot

Een andere bijzondere locatie voor de herdenkingsdienst is Slot Zeist. Omringd door een wonderschone omgeving te midden van de natuur kun je hier op een persoonlijke en warme manier herinneringen ophalen samen met al je dierbaren. Slot Zeist beschikt over passende en stijlvolle zalen die ruimte bieden voor kleine en grote gezelschappen. Bij Slot Zeist denken ze graag met je mee om er een bijzondere herdenkingsbijeenkomst van te maken.

5. Een sfeervolle en huiselijke locatie

Heb je liever een locatie met een huiselijke sfeer voor de herdenkingsdienst? Neem dan eens een kijkje bij WICC. Bij WICC helpen ze je graag met een liefdevolle en persoonlijke invulling van deze dag. Door het ruime en diverse aanbod kan WICC voldoen aan al jouw wensen voor de dienst. Daarnaast is het ook mogelijk om de herdenkingsdienst uit te breiden met een arrangement in hun brasserie of restaurant.

 

Dit zijn slechts vijf voorbeelden van bijzondere locaties voor de herdenkingsdienst. Op onze leverancierspagina vind je nog veel meer bijzondere locaties voor de herdenkingsdienst en/of condoleance.

Delen:

Leveranciers

Bekijk onderstaande bijzondere locaties voor een herdenkingsdienst.
Bekijk meer locaties

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Reactie plaatsen

RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje