0

home

muziek voor de uitvaart van een vriend

Muziek voor de uitvaart van een vriend of vriendin: inspiratie en tips

Ben je op zoek naar muziek voor de uitvaart van een vriend of vriendin? Wij hebben ter inspiratie een lijst opgesteld met geschikte uitvaartmuziek.

Kind helpen met rouwen

Een kind helpen rouwen

Een kind helpen met rouwen is een lastige taak. Kinderen rouwen immers anders dan volwassenen. Wij leggen je per leeftijdscategorie uit hoe kinderen rouwen en geven je een aantal handige tips.

Kiezen voor een uitvaartfotograaf

10 redenen om te kiezen voor een uitvaartfotograaf

Nabestaanden kiezen er steeds vaker voor: een uitvaartfotograaf inhuren. Waarom kies je hiervoor? Wij geven je redenen om het wel te doen.

verlies van een broer of zus

Rouw na het verlies van een broer of zus

Wanneer je je broer of zus verliest, verlies je niet alleen iemand van wie je veel houdt, maar neem je tegelijkertijd afscheid van een verleden dat je samen gedeeld hebt.

Zeldzameziektendag

Wat is Zeldzameziektendag?

Op Zeldzameziektendag, ook wel bekend als International Rare Disease Day, wordt aandacht besteed aan zeldzame ziekten. Zeldzameziektendag 2024 valt op 29 februari. Wij vertellen je meer over deze dag.

Herdenkingsgebaren voor in huis

Herdenkingsgebaren voor thuis

Hoe kun je iemand die overleden is op een mooie manier herdenken in huis? Bekijk gauw onze lijst met herdenkingsgebaren voor in huis

Tips voor het kiezen van de juiste urn

Zo kies je de juiste urn

Het kiezen van een passende urn kan best lastig zijn. We geven je wat tips voor het kiezen van de juiste urn.

De waarde van uitvaartvideografie

De waarde van uitvaartvideografie

Een zorgvuldig samengestelde uitvaartvideo kan zeer waardevol zijn voor het rouwproces. Wij vertellen hier meer over in dit artikel.

Valentijnsdag: een geliefde overledene herdenken

Valentijnsdag: een geliefde overledene herdenken

Je kunt invulling geven aan Valentijnsdag door stil te staan bij de mooie herinneringen van jullie samen. Een geliefde overledene herdenken? Wij geven je een aantal tips

herinneringsdoosje als rouwbedankje

Herinneringsdoosje als rouwbedankje

Samen een overleden dierbare gedenken bij een uitvaart is bijzonder. Met een herinneringsdoosje als rouwbedankje kan je de gasten bedanken en troosten.

samen een teamlid gedenken

Samen een teamlid herdenken

Wanneer een teamgenoot overlijdt maakt dat diepe impact op de vereniging of club. Samen een teamlid gedenken kan je op een mooie, persoonlijke manier doen.

uitvaart in het buitenland

Een uitvaart in het buitenland regelen

Wat nu als jijzelf of een dierbare de wens heeft om de uitvaart in het buitenland plaats te laten vinden? Dan is het handig om je goed in te lezen in wat je zoal moet regelen en uitzoeken. Wij vertellen je er alles over.

Meer laden
Bezig met meer laden...
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje